Ez ovuláció lehet vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Nem használok ovu tesztet nem hőmérőzök egy naptárba írom hogy mikor van meg a menstruációm. Tegnap este hányingerem volt fájt a hasam,ma reggel úgy keltem hogy a jobb petefészkem nagyon szurkál nem tudom mi lehet ez a naptár szerint holnap lenne ovum. Eddig semmi tünetem nem szokott lenni max mielőtt meg jön egy kis has szúrka aztán ennyi. De most nem tudom hogy ez az ovu miatt lehet vagy vmi baj van? Ez az első hónap hogy újra próbálkozunk a babával. Szóval nem is vagyok rá izgulva a témára úgy vagyunk vele akkor jön amikor szeretne.2020. szept. 7. 10:31
11/12 anonim válasza:
Inkább most volt ovud, egy hete meg elindult a termékeny nyák. 30 napos ciklusnál kb 16. napon van ovu. 28 naposnál meg 14. napon. Ha egy hete lett volna ovud, akkor egy héttel rövidebb lesz a ciklusod, tehát kb jövőhéten meg is jönne.
Na ezért érdemes lenne lh tesztelni és akkor nem lennének kételyek :D Első terhességem óta tesztelgetek, így legalább tudom mikorra várom a havim, mert az most katasztrófa XD
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Nekem is második terhességem lenne. Szülés óta nekem is katasztrófa a mensim és igazából eddig nem is néztem hogy mikor van ovum csak most ebbe a hónapban azt is csak naptárral mivel most kezdtük a próbálkozást de ennyire azért nem vagyok rá izgulva hogy lh teszteljek..csak ezt az egészet nem értettem h mi lehet..
2020. szept. 7. 15:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!