Peteérésem lehet, vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Eddig sose szúrkált ilyen erőssen az alhasam, mint ma reggeltől. Főleg a jobb oldalon. Pár napja van ez a tojásfehérjés folyásom, viszont nem mindig, inkább csak délután. Vagy délelőtt annyira csekély, hogy észre se vettem. Mi lehet ez, mégis ma lenne a peteérésem? Ha most pontos a ciklusom, akkor 2 nap múlva kéne lennie. Bár mostanában 2-4 nappal rövidebb.2020. szept. 6. 13:09
1/3 anonim válasza:
Igen minden jel ovulaciora utal.
2/3 anonim válasza:
Nekem is elvileg 2nap múlva lenne esedékes az ovuláció. Ma estére nekem is el kezdett szurkálni a hasam illetve olyan hányinger és puffadás jött rám hogy igazából nem tudtam hova rakni eddig nem éreztem ilyet de én is az ovura tippelek hogy valószínűleg ma van..drukkolok hogy sikeres hónapod legyen :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Előző nap voltunk együtt, aznap nem. Utána megint, és a rákövetkező napon reggel ill. délelőtt igen bőséges tojásfehérjés folyásom volt. Ez most akkor mi lehetett? Vagy lehet, hogy csak az ondó távozott ennyi idő után?
2020. szept. 9. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!