Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt peteérésem de nincs...

Volt peteérésem de nincs menstruációm. Mi ez?

Figyelt kérdés
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. 16 nappal ezelőtt volt peteérésem. Lh teszt pozitív,középidős fájdalom megvolt és a hőm is felment. Pénteken volt 1 világos barna maszat. Már meg kellett volna jönnie, éjjel teszteltem egyértelmű negatív. Ami még furcsa ezen a héten meg előző héten is végig ovus fájdalmam volt. Lehetek terhes? Párommal 2 naponta vagyunk együtt.
2020. aug. 9. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Vagy nem történt meg az ovu....nekem akkor volt ilyen....fájdogált, no meg napokig pozitìv volt az ovuteszt. Sajnos az még nem igazolja a tüszőrepedést, ahogy a görbe sem 100% Szép görbék mellett uh-n derült ki, hogy peteérésem sincs.

Sajna fogamzás gátló után idő mire igazán minden helyreáll, az is lehet, hogy ez ciklus csak ilyen.

De persze terhes is lehetsz, viszont pozi ovuteszt után 16 nappal már 100% az eredmény.

2020. aug. 9. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Vékony nyálkahártya is lehet.
2020. aug. 9. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól hogy pozitív az ovu teszt, még nem fix, hogy lesz is ovuláció, ugyanis attól még nem biztos hogy megreped a tüsző...
2020. aug. 10. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!