Lehetséges, hogy teherbeestem? "Elméletileg" meddő vagyok, PCOS+IR+pajzsmirigy alulműködés, nincs peteérésem... Kedvesemmel úgy döntöttünk nem védekezünk, lesz ami lesz; egyébként is nagyon szeretnénk babát. Ennek már úgy 2,5 hete.
Hányinger, kimerültség,hangulatingadozások, derékfájás és ilyen fura menstruációs görcsökhöz hasonló, puffadó (?) érzés van az alhasamban, ma reggel pedig egy picit a mellem is fájt. (Tényleg csak egy picit, rövid ideig.)
Mivel nincs menstruációm egyáltalán már több éve, nem tudtam mihez kötni a tesztet, de csináltam vagy 4-et és mind negatív lett. :(
Csak beképzelem, vagy azért lehetséges?
Ilyen tüneteket, ha terhesség okoz, a teszt pozi lenne. Így nem vagy terhes. Minden esetre sok sikert gyors javulást, az túlzás, hogy meddő vagy, csupán nehezebben jön össze, legyenek beállítva a gyógyszerek és menni fog.
Nekem hashimoto és IR mellett lett babám 7 év után :) Na persze csak a végén derült ki a gond, a diagnózis után másfél évvel lettem terhes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!