Folsavból mennyit kell szedni naponta? Babát tervezünk a párommal és ma megyek venni, mert szeretném szedni, hogy minden ok legyen. Mennyibe kerül és mennyi ideig elég?
az elevitben benne van minden amire szükséged van. folsav is. bőven elég ha azt szeded. régen még ennyi sem volt mégis mi is egészségesen megszülettünk.
sok sikert a babához!
12 hetes kismami
Akàr ahogy az elözö irta,szedhetsz elevitet is,abban benne van minden.
Én terhességem elött folsavat szedtem,napi egyet.
Olcsobb mint az elevit,nem tudom a pontos àràt,sajnos.
Viszont az elevitben tényleg minden vitamin benne van.
Ha viszont az olcso tabira mész,akkor szedjél folsavat,plussz c-vitamint,vagy multivitamint!
Egyébként én nem értek egyet azzal, hogy a teherbe esés előtt terhesvitamint szedj. Jól teszed, ha a folsavat szeded, az bőven elég. A vitamin és ásványi anyag igényed a terhességgel nő meg, nem pedig előtte.
Egy Eurovit folsav ( 50 szemes) kb 800 Ft-ba kerül, és mivel 3 mg, azaz 3000 mikrogramm folsavat tartalmaz, felezheted is, sőt, negyedelheted is.
En is a dokim ajanlasaval teherbe eses elott 2 honappal elkezdtem szedni a folsavat(a lenyeg ugy is az!),szerintem is terhesseg elott felesleges kismama vitaminokat szedned,boven raersz ha terhes maradsz.Amugy nem nagy osszeg az egesz es napi 1 szemet kell szedni belole.
Sok sikert!
39 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!