Babát tervezünk. Az Elevitet napi rendszerességel kell szedni, vagy 2 naponta? Az orvosom nem ajánlotta, mert hogy meghizom tőle.
Én már egy éve szedem az Elevitet, mert mi is próbálkozunk, és nem híztam meg tőle. Naponta szedem.
Az első babámnál is szedtem már a babatervezéskor is, és a terhesség alatt is, kb. félidőig. Állítólag nem jó a terhesség végéig szedni, mert nagy lesz tőle a baba.
Hogy találhatnak ki ilyen baromságot, hogy egy vitamin készítménytől elhíznak?!?!
Vitaminok és ásványi anyagok vannak benne!!!Ez NEM hízlal!A hordozó anyag amibe sűrítik szintén nem hízlal!!!
A sok zabálástól a sok szénhidráttól és zsírtól lehet hízni!!!
Akkor a centrum és egyéb vitamin készítmények miért nem hízlalnak?Ugyanaz az összetétel mindben csak a terheseknek szánt vitaminban több a folsav a kálcium és talán még pár B vitamin féle!!
3. babámat várom és mindig elevitet szedtem!!
Nem hízlal és a baba SEM lesz nagyobb súlyú.A baba súlyát az anya tápanyag bevitele és a genetika határozza meg.
Vannak itt korábbi kérdések amiket nagy súlyú kismamák írtak...mind 20-30kilót szedtek fel a terhesség alatt és normál súlyú babáik születtek!!!
Nyugodtan szedjed mert nagyon jó hatással van rád, mert feltölti a tested készleteit.Ezért már a babád is jobb eséllyel fog indulni a fogantatás pillanataiban!
Femibion is jó csak abban nincs vas.Ha hajlamos vagy a vashiányra esetleg vérszegénységre akkor inkább az elevit.
Nők millióinak tökéletes ez a vitamin és én is fél évig szedtem mire megfogant a 3.picikém.
Sok sikert!
Én nem értek hozzá, csak épp most küldte egy ismerősöm az Elevitről. Egy csaj Németországban azt akart venni és....
A gyogyszeresz nagy szemeket meresztett ram amikor odaadtam neki a dobozt, hogy ilyet kerek. Itt nem ismertek az Elevitet. Pedig a Bayern gyogyszergyar termeke!
Amikor elmondtam, hogy mi ez a gyogyszer, megnezte az osszetevoket es szornyulkodott!!!!
Azt mondta: ez a tabletta veszelyes a terheseknek! Hiszen ez nagyobb mennyisegu A vitamint tartalmaz! (az A vitamin-kulonosen az elso fazisban- deformitast okozhat! A masik eszrevetel, hogy nincs benne Jod. Hiaba mondtam, hogy azt a tajekoztatast kaptam, hogy eleg az a mennyiseg ami a konyhasoban es a vizben van. Erre o csovalta a fejet. Azt mondta, hogy nem tudja ki adta ezt a keszitmenyt, de azonnal hadjam abba a szedeset!
Az ELEVIT-et Nemetorszagban nem lehet forgalombahozni, mert veszelyes a magas A vitamin tartalma miatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!