Milyen magnéziumot használjak?
Figyelt kérdés
sziasztok!
A szalagok húzódása miatt nekem is néha húzódik a hasam, plusz gyakran van izomlázam is. A kérdésem az lenne, hogy milyen magnézium ajánlott?
Van itthon sima magnézium pezsgőtabletta, magnézium+b6 pezsgőtabletta, illetve Magnerot
2020. szept. 3. 12:10
1/10 A kérdező kommentje:
Rossz kategória
2020. szept. 3. 12:10
2/10 anonim válasza:
Nekem a dokim a magnosolvot ajánlotta, vagy magnerot.
4/10 anonim válasza:
Magnerotot ajánlott az orvosom, nekem bevált.
6/10 A kérdező kommentje:
És csak hasfájáskor szedtétek, vagy rendszeresen?
2020. szept. 3. 13:22
7/10 anonim válasza:
Magnosolv a legjobb, de a magnerot is elég jó, tán az még olcsóbb is. Nekemmondjuk csak a magnesolv segített.
Kb 25. hét után rendszeresen szedtem. Előtte csak, ha nagyon untam, hogy itt fáj, ott fáj :D Ez ugye nem gyógyszer, így nyugodtan szedheted.
8/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert az van a használati útmutatón, hogy terhesség alatt orvossal kell konzultálni, hogy szedhető-e.
De én is úgy gondolom, hogy ez egy vitamin, miért ne lehetne?
2020. szept. 3. 13:58
9/10 anonim válasza:
Maximum következő alkalommal kérdezz rá, hogy mennyi a max amit beszedhetsz :D Én mondjuk nem kérdeztem, ha fájt többet is szedtem főleg a vége felé. Bőven elég volt allergiásként az orddugulás XD
10/10 anonim válasza:
Először Magnerotot szedtem, de én bevallom, hogy az ára miatt áttértem a Magnesii Citricire és nagyon elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!