Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek karrier szempontjá...

Szerintetek karrier szempontjából diploma után hány évet érdemes dolgozni, mielőtt gyermeket vállal az ember?

Figyelt kérdés
Rögtön diploma után nem érdemes minimális vagy nulla munkatapasztalattal, viszont az sem feltétlen jó, ha a kialakult karriert kell félbeszakítani. Mi lehet az optimális?
2020. szept. 1. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
3 év szerintem.
2020. szept. 1. 09:50
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Én 5 évet dolgoztam, de ebben benne van egy év gyakornokság is. Nagy karriert nem futottam be, de elértem 300.000 Ft nettó fizetést, amit valószínűleg bárhol máshol is megkapok, ha visszamegyek GYEDről.

Én úgy gondolom 2-3 év munkatapasztalat nem árt, de 5-nél több nem kell, ha szeretnél 2-3 gyereket. Karriert építeni ráérsz, ha visszamész a 3. gyerek után. Ha vezető pozíciót hagytál ott, nem biztos hogy pár év kiesés után ugyanott tudod folytatni, azt meg rosszabb "elölről kezdeni", mint csak egy sima beosztotti munkát, ahonnan amúgy is lehet tovább építkezni.

2020. szept. 1. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
2-3 év min, max 5.
2020. szept. 1. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Támogatom a korábbi válaszokat, 2-3 év minimum, max 5. Azt már lehet munkatapasztalatnak nevezni, amire hivatkozva akár másik munkahelyre is jelentkezhetsz, ha az eredetivel valami gebasz van, de még nem egy olyan karrier, amit fájdalmas legyen otthagyni és meghasonulj a munka vs család kérdéskörtől.
2020. szept. 1. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
5 evet dolgoztam
2020. szept. 1. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
3,5 évet dolgoztam.
2020. szept. 1. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Minimum hármat. Nekem nem volt ilyen egyszerű, mert váltanom is kellett, stb.
2020. szept. 1. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
4 évet dolgoztam, előtte, az elsőnél még nem volt karrierem, sima beosztott voltam. 5 év van a gyerekek között, visszamentem, magasabb poziba kerültem. A második gyerek után meg visszamentem hamar, HOból dolgozom a vírus miatt, így egyik gyereknél sem sérült a karrierem.
2020. szept. 1. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Én mérnökinformatikusként végeztem, 2 évet dolgoztam a gyermek előtt, de én kifejezetten hamar szerettem volna gyereket, nem akartam többet várni.
2020. szept. 1. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
5
2020. szept. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!