Létezik hogy a one step LH tesztek ennyire rosszak?
A fölső, ami a 30-as erősségű erősebb mint az alsó ami 20-as? Hogy lehet ez?
Eddig mindig 20-ast használtam, de kíváncsiságból most csináltam pár 30-ast is hogy lássam az is pozitív lesz e. De erre nem számítottam.
És nagyon figyeltem hogy ne keverjem össze őket!
1. Tudom hogy egyik se pozitív, ezt én is látom, nem is állítottam soha, hogy bármelyik pozitív
2. Napok óta nézem, mindig 20-as erősségűvel. Csak az egész sorozat nincs befotózva.
3. Ma 2 félét csináltam: 20-ast és 30-ast. DE a 30-as erősebb lett mint a 20-as, ami ugye lehetetlen, mert az a kevésbe érzékeny. Ezért most össze vagyok zavarodva, hogy ezek a tesztek tényleg ennyire szarok?
Nekem 7 év alatt sose volt gondom vele, néha ingadozott az erőssége a lényeg, hogy pozi amikor kell.
Én nem gondolnám, hogy ettől rossz lenne :) azt kéne tudni, hogy mindkét félét csinálod és hogy akkor is ugyan azon a napon lesz e pozi a kettő. Ha nem...akkor szar, ha igen akkor meg mindegy lehet épp gyengébb minőségű az egyik. De ha jól mutatja ez se számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!