Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy a one step LH...

Létezik hogy a one step LH tesztek ennyire rosszak?

Figyelt kérdés

[link]

A fölső, ami a 30-as erősségű erősebb mint az alsó ami 20-as? Hogy lehet ez?

Eddig mindig 20-ast használtam, de kíváncsiságból most csináltam pár 30-ast is hogy lássam az is pozitív lesz e. De erre nem számítottam.

És nagyon figyeltem hogy ne keverjem össze őket!

2020. aug. 29. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez ilyen fajta. Van hogy a 10 es szinte semmit nem mutat amikor egy másik 25ös nagyon erős. Ne hasonlitsd össze örülj hogy pozitiv. Gratulálok
2020. aug. 29. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja most látom lh teszt. Egyformával nézd ne két különbözővel
2020. aug. 29. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyformával szoktam nézni.Csak most a szokásos 20-as erősségű mellé csináltam egy 30-ast is. A 2 tesztet ugyanabból a pisiből csináltam.
2020. aug. 29. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Lényegében egyik se pozi. Ha már szeretnéd összehasonlítani, akkor érdemes napokig párhuzamosan végig nézni. Akkor látod, hogy nincs eltérés. Neked elég magas az lh-d, ha a 30as mutatja :) nekem a 25-se mutatja soha xD
2020. aug. 29. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:

1. Tudom hogy egyik se pozitív, ezt én is látom, nem is állítottam soha, hogy bármelyik pozitív

2. Napok óta nézem, mindig 20-as erősségűvel. Csak az egész sorozat nincs befotózva.

3. Ma 2 félét csináltam: 20-ast és 30-ast. DE a 30-as erősebb lett mint a 20-as, ami ugye lehetetlen, mert az a kevésbe érzékeny. Ezért most össze vagyok zavarodva, hogy ezek a tesztek tényleg ennyire szarok?

2020. aug. 29. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 7 év alatt sose volt gondom vele, néha ingadozott az erőssége a lényeg, hogy pozi amikor kell.

Én nem gondolnám, hogy ettől rossz lenne :) azt kéne tudni, hogy mindkét félét csinálod és hogy akkor is ugyan azon a napon lesz e pozi a kettő. Ha nem...akkor szar, ha igen akkor meg mindegy lehet épp gyengébb minőségű az egyik. De ha jól mutatja ez se számít.

2020. aug. 29. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Ebben végülis igazad van utolsó!
2020. aug. 29. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Te kerdezted, hogy a Facelle hcg-teszt silany-e? Reagens fajtajatol fugg, terhessegi tesztbol is jartam ugy, hogy a 25-os szebben mutatta a 10-esnel.
2020. aug. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!