Sziasztok! Utolsó menstruaciom július 14-19 tartott. Azóta nem jött meg. 12. Kellett volna,hogy megjojjon 17.ig. Ami kimaradt. 29 napos ciklusaim vannak,max 1-2 nap különbséggel. Naptár szerint 6 hetes vagyok és 3 napos. Nos volt egy vetelesem aprilisban. Most 17.en teszteltem halvány pozitívat ami mostanra már erős pozi. Mellfajdalom+sűrű vizelési ingerem van. Mikor érdemes dokihoz mennem,illetve hány hetes lehetek 4-5? Nemtudom az ovumat,nem is éreztem. Femibiont szedek+c vitamint. Hívtam nogyogyaszt aki annyit mondott,hogy minél később menjek akar 10 hetesen ha nincs gond. Aprilisban vizsgálat után azonnal elveteltem. És most teljesen tanácstalan vagyok,hogy mit kellene tennem! Szerintetek? Valaki hasonló helyzetben?
2020. aug. 28. 08:47
1/7 anonim válasza:
A hivatalos számolás szerint igen, 6+3, mindenki azt fogja nézni. Amúgy is, miért lennél csak 4-5 hetes, ezt nem értem.
A helyedben én 2 hét múlvára kérnék egy időpontot. Ha nem vérzel, akkor tényleg nem kell hamarabb menni, mert úgysem csinálnak semmi különöset. Ha viszont vérzel, akkor azonnal ügyelet.
2020. aug. 28. 09:37
2/7 anonim válasza:
Az utolsó mensi első napjától számolják a terhességet. Eszerint 6 hét 3 napos vagy, ahogy írod. Azért 8 hetesen elmennék a helyedben, akkor már szívhangnak is lennie kell. Mivel az esedékes mensi napján teszteltél, és akkor már egyértelműen pozi volt, minden oké.
Azt nem írtad, h áprilisban mikor voltál orvosnál, milyen idős terhes voltál. Nem kell, h újra megtörténjen.
2020. aug. 28. 09:40
3/7 A kérdező kommentje:
Aprilisban kb 4 hetesen amikor megtudtam h terhes vagyok,Barnazassal mentem dokihoz ahogy kijöttem A vizsgalatrol meg is jött. Vervetelem m semmi sem volt irt progeszteront. Nos azt nem szedtem miután már elment a babám. Most dokit akarok váltani,sőt már az új dokival beszeltem,hogy mit tegyek.
2020. aug. 28. 09:46
4/7 anonim válasza:
Én is pont ennyi idős terhes vagyok. :) Én 1-jén megyek, addigra hívott. Akkor már kell lennie szívhangnak.
2020. aug. 28. 10:56
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt a sikeres terhesség előtt vetélésem. Én miután pozi lett a teszt rögtön mentem dokihoz a korábbiak miatt. Hogy nézze meg jól tapadt-e meg stb..és azonnal el is kezdtem szedni a progit. Szerencsére nem volt semmi gond.
2020. aug. 28. 12:57
6/7 A kérdező kommentje:
Na úgy döntöttem mivel 10.én kellene ismét megjonnie azt megvárom még. Utána megyek doki. Akkor már elvileg majdnem 9 hetes leszek. Progeszteront kerdeztem a drnotol,hogy kezdjem e el szedni de azt mondta,hogy egyenlőre így nem tanacsolja!
2020. aug. 28. 13:16
7/7 Wonderwomen válasza:
Nekem is volt 5+3 naposan vetélésem, de én akkor elkaptam vmi nyavalyát és 4 napig magas lázam volt.
Most 7 hetesen mentem dokihoz, írt fel progeszteront, ártani elvileg nem árt. Most fogok lejönni róla 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!