Használt valaki facelle tesztet?
Figyelt kérdés
Kaptam 6 db-ot
mind halvány pozitiv lett, de rendes rózsaszin csikkal
2010. aug. 5. 14:29
1/11 anonim válasza:
Akkor az 6 pozitív teszt! Kell ennél több? :D gratulálok!
2/11 anonim válasza:
Igen használtam, nem leszek számodra nagy segítség..volt két álpozi eredményem..azonnal halványan ott volt a csík, színes is mint a nagykönyvben de halvány..ugyanakkor a qupido negatív lett ami érzékenyebb.. következő alkalommal pedig egyértelműen nega lett..nem volt rajta kis vonalka..egy -kettő még tévedhet de azért hat az már nem:) elvileg:)
3/11 anonim válasza:
Igen használtam és ahogy rápisiltem egyből erős csík lett, nem kellett várakoznom!!! Már megvan a kislányom! :-)
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is halvány pozitiv mind...
23. napon vagyok, a gravi hcg ma negativ lett :-(délutániból
2010. aug. 5. 17:44
5/11 anonim válasza:
Szia!Én is ilyet használtam, igaz csak egyet!Időn belül megjelent a második csík de nagyon halványan, majd el is tűnt és negatívra váltott! :S
6/11 anonim válasza:
Szia én ma használtam, negatív lett, bár én nem szerettem volna,ha két csíkos lett volna,de valakit csapott már be? mármint,hogy nega lett és közben meg terhes volt
8/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, dokinál is voltam, kisbabám lesz
2010. aug. 11. 13:08
9/11 anonim válasza:
Nekem az előző terhességemet is kimutatta,de sajnos akkor missed ab. lett a vége.Most 2 hónappal a műtét után ugyanazt használtam 5-öt és mind az öt pozitív.Szerintem jó. Boldog babavárást.
10/11 anonim válasza:
Én mára nem várom, vettem egy tesztet délelőtt, pár perce csináltam meg. A kontroll csík az jó erős, a másik halványabb valamivel, de szemmel látható, hogy ott a csík. Hihetek neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!