Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ennyire nehéz teherbee...

Tényleg ennyire nehéz teherbeesni mint ahogy itt olvasom?

Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnénk babát a párommal, de rendesen megijedek az itt olvasott dolgoktól. Mindenki vetélésről ír meg hogy milyen régóta nem sikerül nekik és minden hónapban reménykednek. Tényleg ennyire természetes az hogy mire valakinek megszületik a babája átmegy pár vetélésen, stb.? Annyira megijeszt ez
2020. aug. 24. 17:48
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy 30 felett vagyok, de most fogok új helyen kezdeni dolgozni és szeretném megvárni hogy leteljen a próbaidő a csed miatt. Nem tudom hogy mi lenne a jó, mert ha elsőre összejön akkor bukom a pénzt 3 évre, de 40 évesen se szeretnék szülni
2020. aug. 24. 22:36
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 40 év még messze van.
2020. aug. 25. 06:40
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azok írogatnak itt a gyakorikérdésekre, akiknek nem sikerült egyhamar.... szóval ne számíts arra, hogy majd úgyis nehezen jön össze, mert ezt párja válogatja. Vannak párok, akiknél két héten belül összejön (tudok ilyenből 38 évest), van, akiknél eltart egy-másfél évig, van, akiknek nem jön össze, elválnak, és az új partnerrel azonnal "sikerül" (mert nem vigyáztak, gondolván, hogy nekik ez nem megy).
2020. aug. 25. 12:27
 24/39 A kérdező kommentje:
Szóval azt tanácsoljátok hogy akkor várjak? :)
2020. aug. 25. 12:37
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

Hmm ha a penz az elso akkor hagyd a gyereket

Az nagyon sokba kerul.

Gyereket akkor valalj mikor megerik benned es mar sovarogsz utana

Nem penzugyi dontes legyen!

2020. aug. 25. 12:39
 26/39 anonim ***** válasza:
83%

Igen. Meg szexelj.

Szerintem felesleges rögtön laborba rohangálni meg előre idegeskedni rajta, mert attól csak frusztrált leszel. Szeressétek egymást. Aztán ha egy ideig nem megy, akkor meg lehet nézni, van-e baj.

2020. aug. 25. 12:39
 27/39 anonim ***** válasza:
96%

Én várnák 3-4 hónapot a GYED miatt, de többet nem.

Mert nem igaz, hogy a gyerek nem pénzkérdés, a francokat nem, plán, ha még esetleg valami fejlesztés is kellene neki. e

2020. aug. 25. 12:43
 28/39 anonim ***** válasza:
66%

Manapsag mar penzugyi dontes a gyerek 5eves tervben mint a szocializmusban 😂

Nem kerul sokba egy gyerek az iskolakorig, csak a mai nok keptelenek nem a penz latni benne. Alapvetoen nem kell hatalmas osszeg csak eppen a tenyleges szuksegletek es valot dolgok helyett benyaljak a mediat es a sok mitudjukmikellagyerekednek oldalt es okoskodast.

4 evig a brendonban dolgoztam alap volt h rabeszeljuk a kismamakat h meg mi kell a gyereknek es miert jobb a dargabb! Holtt fele majd em negyed annyiba is kituno alapdolgokat lehet kapni. Olyan mint a elemiszer bolt a szemmagassagban van a markas draga termek es le kell hajolni azert ami ugyan olyan jo de feleannyi. Az emberek lustak lehajolni.

Pl divik a babaszoba, kodobnak 300e alapban azert h 3 eb mulva lecsereljek 500e butorra. Majd iskolaskorban mar 700e vesznek ujat.

Manapsag kapni olyan szetett ami lehet elsore picit dragabb mint 300e de altalakithato varialhato es kitar a tinikor elejeig is.

De ugyan ez a babakocsi. Persze csak a legdragabb a legjobb mert lehet villogni vele. 😂arra az 1 evre amig kell. Utana mar szinte alig hasznalod es 3 evesen mar nem szukseges.

Tudod mikor babakocsi valasztasnal nem az a fontos h a gyereknek megfelelo legyen es praktikus (pl befer a csomagtartoba) hanem az h nehogy olcsobb legyen mint Pirike babakocsija ... Na addig penzugyi dontes a gyerek.

A jatszoteren mikor ismerkedesnek/beszelgetesnel elkonyvelnek szegeny csaladnak mert nem pegpergom van hanem csak egy olcso de jo minosegu 3 evig hasznaljatom akkor csak nevetek. Mert amit megsporoltam a babakocsin azt pl programokra tudom kolteni. 🙂

De el is tehetem a gyereknek kesobbre.

Eszement az a koltekezes amit a kismamak csinalnak, bevasarolnam csomo felesleges dolgot. Es erre ratesz a media es sok orvos vedono is! Nem szolva a "segito" szomszed baratno anyos anyuka haver felesege ujsagcikk weboldal stb...

Az lenne a jo ha tudatosan kizarnak a megfelelei kenyszerre hajazo dolgokat az eletukbol maris levesebb gond baj lenne. Az lenne a jo ha biznanak abban h ok jo anyak lesznek a gyerekuk szamara! Nemasoknak hanem csak a gyereknek kell h jo anyja legyel. Ha keresnek tenyleges tamogato csoportokat!

De jelenleg a penz diktal es ezt alapvetonek veszitek.

Sajnalom!

2020. aug. 25. 13:05
 29/39 anonim ***** válasza:
79%

Annyi meg h termeszetesen ha a gyerek valoban rendellenesseggel/betegseggel szuletik akkor KELL a szaksegitseg! Akarmirol is van szo! Es ezt tudom h nagy kiadas!!! Ezt a kiadast jogosnak velem!

Es most nem is errol a babakrol beszelek!

2020. aug. 25. 13:08
 30/39 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértitek a helyzetet, nekem nem fontosabb a pénz mint a gyerek és már nagyon szeretnék is, de nem fogom a férjemet kitenni annak hogy 3 évig amíg gyesen vagyok ő tartsa el a családot. Én ezt gusztustalannak tartom, bár tudom sok nő nem így gondolkodik mint én. Mindenesetre én szeretném ha addig is lenne nekem is bevételem amíg otthon vagyok a babánkkal és nem a páromtól várom el hogy reggeltől estig dolgozzon hogy legyen pénzünk. És itt nem a többszázezres babacuccokra gondolok, de amíg én otthon gyereket nevelek addig is a számlákat fizetni kell meg enni is kell valamiből. Szerintem egy normális élethez egy ember fizetése kevés. De mindenki maga tudja
2020. aug. 25. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!