Tényleg ennyire nehéz teherbeesni mint ahogy itt olvasom?
Egy nő is változik az évek során.
Nekem az első egyetlen "nemvettekiidóben"-ből sikerült.
A második első próbálkozós hónapban.
A harmadik 2 év, sok inszem után spontán.
A negyedik egy szilveszteri kikapcsolós szexből.
Az ötödik pedig a vetélés utáni első próbálkozós hónapban.
Mindezt úgy, hogy pcos, ir, rossz rákszűrés eredmény miatti konizáció.
És szerintem a partner sem mindegy. Mármint nem a sperma szám miatt mondom.
Ismerek olyan házaspárt, akik sok lombik után elváltak. Mindketten mással alapítottak családot és nem kellett semmi segítség.
Mind a harom elsore osszejott
Problemamentes terhessegek
Egyeni h kinek milyen a teste es hogy reagal. Van akinek nehez van akinek konnyu es van akinek egyaltalan nem lehet
Első baba 1. Hónap. 2. Baba 2. Hónap. 3. Baba 2. Hónap, de ott missed ab lett 8 hetesen.Természetes szelektáció. Persze akkor nem volt könnyű, sírtam, de ezt el kell fogadni, meg kell érteni. Ha beteg a baba, jobb ha nem marad.
Minden 4. Terhesség vetéléssel végződik, ez régen is így volt, de lehet még gyakoribb volt anno a vetélés, csak nem volt internet, nem voltak ilyen hiper érzékeny tesztek, vitaminok, gyógyszerek stb. és a nők sokszor azt sem tudták, hogy terhesek voltak. A 4. Terhességem a missed ab után 7 hónappal jött össze megint. Sokan nem ilyen szerencsések mint én. Tesómék már 4 éve próbálkoznak sikertelenül.
Kb. 80%-esely van arra, hogy megmarad a baba, és kb. 20% hogy vetélés lesz (de ennek a 20%-nak is nagy része olyan hogy szinte észre se lehetne venni teszt nélkül, csak mintha kesne kicsit a vérzés).
Egyértelműen sokkal nagyobb az esély, hogy minden rendben lesz, mint hogy nem, de azért egyáltalán nem elenyeszo az a 20% sem. Bizz a legjobbakban, szedj vitamint, élj egészségesen, próbáljátok középidoben is együtt lenni, egyelőre semmi mást nem tudsz csinálni ezeken kívül a siker érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!