Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ennyire nehéz teherbee...

Tényleg ennyire nehéz teherbeesni mint ahogy itt olvasom?

Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnénk babát a párommal, de rendesen megijedek az itt olvasott dolgoktól. Mindenki vetélésről ír meg hogy milyen régóta nem sikerül nekik és minden hónapban reménykednek. Tényleg ennyire természetes az hogy mire valakinek megszületik a babája átmegy pár vetélésen, stb.? Annyira megijeszt ez
2020. aug. 24. 17:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő is változik az évek során.

Nekem az első egyetlen "nemvettekiidóben"-ből sikerült.

A második első próbálkozós hónapban.

A harmadik 2 év, sok inszem után spontán.

A negyedik egy szilveszteri kikapcsolós szexből.

Az ötödik pedig a vetélés utáni első próbálkozós hónapban.

Mindezt úgy, hogy pcos, ir, rossz rákszűrés eredmény miatti konizáció.

És szerintem a partner sem mindegy. Mármint nem a sperma szám miatt mondom.

Ismerek olyan házaspárt, akik sok lombik után elváltak. Mindketten mással alapítottak családot és nem kellett semmi segítség.

2020. aug. 24. 19:07
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván senki nem tesz fel olyan kérdést, hogy "első hónapban terhes lettem, szép babám született komplikációmentesen. Jó nekem?"
2020. aug. 24. 19:14
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Akinél minden rendben, az nyilván nem írogat ide aggódó kérdéseket.
2020. aug. 24. 19:43
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Mind a harom elsore osszejott

Problemamentes terhessegek

Egyeni h kinek milyen a teste es hogy reagal. Van akinek nehez van akinek konnyu es van akinek egyaltalan nem lehet

2020. aug. 24. 19:57
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Első baba 1. Hónap. 2. Baba 2. Hónap. 3. Baba 2. Hónap, de ott missed ab lett 8 hetesen.Természetes szelektáció. Persze akkor nem volt könnyű, sírtam, de ezt el kell fogadni, meg kell érteni. Ha beteg a baba, jobb ha nem marad.

Minden 4. Terhesség vetéléssel végződik, ez régen is így volt, de lehet még gyakoribb volt anno a vetélés, csak nem volt internet, nem voltak ilyen hiper érzékeny tesztek, vitaminok, gyógyszerek stb. és a nők sokszor azt sem tudták, hogy terhesek voltak. A 4. Terhességem a missed ab után 7 hónappal jött össze megint. Sokan nem ilyen szerencsések mint én. Tesómék már 4 éve próbálkoznak sikertelenül.

2020. aug. 24. 20:18
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Èn először az első honapban terhes maradtam.(Az a baba sajnos nem maradt meg) Most újra terhes vagyok szintèn első honapban sikerült.
2020. aug. 24. 20:49
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ezt az oldalt kellene mérvadónak tekinteni.A környezetedben néz körbe,az életben.Itt elvileg inkább azok írnak, akiknek problémája van akár a teherbeeséssel,akár a terhesség megtartásával.Sorstársakat keresnek vagy biztatását, hogy még minden rendben lehet, lesz.Én babatervezés előtt, terhesség alatt nem olvasnám ezt a szekciót, csak felesleges bizonytalanságot, félelmet okozna.
2020. aug. 24. 20:53
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 80%-esely van arra, hogy megmarad a baba, és kb. 20% hogy vetélés lesz (de ennek a 20%-nak is nagy része olyan hogy szinte észre se lehetne venni teszt nélkül, csak mintha kesne kicsit a vérzés).

Egyértelműen sokkal nagyobb az esély, hogy minden rendben lesz, mint hogy nem, de azért egyáltalán nem elenyeszo az a 20% sem. Bizz a legjobbakban, szedj vitamint, élj egészségesen, próbáljátok középidoben is együtt lenni, egyelőre semmi mást nem tudsz csinálni ezeken kívül a siker érdekében.

2020. aug. 24. 20:56
 19/39 anonim ***** válasza:
80%
Nekem meg az jut eszembe, hogy lehet, időt és pénzt vesztegetünk a védekezéssel mert lehet sok sok év mire összejön.
2020. aug. 24. 21:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, nehéz lesz, mert rendszertelen volt a menzeszem, felmerült PCOS, de aztán nem igazolódott. Első próbálkozásból összejött a Picur. Testvéreméknek viszont 3 évig kellett próbálkozniuk.
2020. aug. 24. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!