Tényleg ennyire nehéz teherbeesni mint ahogy itt olvasom?
Nekunk 1.honapban sikerult.
En is nagyo feltem,hogy nem fog sikerulni az itt olvasottak alapjam.
9+4 khm.
Sok sikert!;)
Teljesen fölösleges előre félni, mert már a stressz miatt is nehezebben jöhet egy baba :)
Igen egyébként nem egyszerű, bár vannak szerencsések, akiknek elsőre összejön. Nekünk pl 7 év volt XD Vetélés is volt közbe.
Ez az élet rendje. Én egyet tudok javasolni, ha már most így félsz.
Menj el magán úton már most vizsgálatokra( vérvétel), hogy minden hormonod a helyén van e. (komolyan nem értem ezt az egy év után vizsgálódunkot.... addig lelkileg beleroppan minden nő...na meg őszintén... melyik doki tudja ellenőrizni, hogy két hete próbálkoztok, vagy 3éve? :D )
Sokszor apró hormon gond miatt várat a baba magára, de azt is helyre kell rakni gyógyszerrel ami nem két nap, hanem hónapok.
Nekem a TSH-m magas volt 4,8 egy év alatt ment le 2 alá. Szülés után 9 lett majd már csak 5 hónap kellett, hogy 2,4-re lemenjen (most szeretnénk még egy babát)
Bocsánat, tudom nem egészen ez a kérdés, csak segíteni szeretnék, hogy lásd, ha gond van, az idő mire megoldódik, ha meg vár a pár a vizsgálatokkal, akkor csak úgy szaladnak a sikertelen hónapok, amit meg lehetne előzi pár vérvétellel.
Ha szerencsétek lesz, akkor fél éven belül lesz baba és nem lesz gond, de ugye sose lehet tudni és manapság azért majdnem mindenkinek van legalább egy kis hormongondja.
A lényeg, hogy ne félj ettől az egésztől, megéri a végeredmény :D És onnantól kezdve, a sírig lehet aggódni, van bőven miért mindig :) Fölös már most az elején :)
Nagyon sok sikert kívánok nektek!
Én mindig azt hittem, teherbe esni nehéz, de itt olvasgatva inkább úgy érzem, a terhesseget megtartani.
Mert viszonylag ritkán olvasok olyat, hogy valakinek sokáig nem jönne (én is csak 1-2 ilyet ismerek), viszont tele van az oldal vetéléssel éa magzatelhalással, mintha az lenne a ritka, hogy valaki eljut a 12. hétig.
Első elsőre, második másodikra jött össze 30 felett. Vetélésem nem volt. Viszont mindkét terhesség és szülés komplikációkkal teli volt. Első gyerek szülés közben sérült.
Lehet vártam volna inkább éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!