Antónia és függőleges császármetszés után érdemes vagy lehetséges újabb terhességet problémamentesen végigvinni?
Nagyon durva altatásos sürgősségi császárom volt, hosszában vágtak fel. Elvileg atóniám is volt.
Ebben az esetben lehet még normális terhességem? Vagy borítékoljak egy csomó komplikációt és koraszülést?
Még nem aktuális a téma, de egyszer majd az lesz, és én félek :(
Valaki hasonló cipőben?
Engem is hosszában vágtak fel, nem csak bőr hanem a méhemet is. 28 hetes koraszules miatt. Engem is rosszul erintett az egesz gondolhatod es bennem is allandoan az volt h nehogy baj legyen a kesobbiekben a lanyommal. Nem tudtam igazan orulni sokaig. A lanyom hal Istennek egeszseges de az ugyelet doki nekem is hentes munkat vegzett csunyan vagta sot nem is volt indokolt a fuggoleges vagas mint utolag kiderult mert azt csak a 24. Hetes korababaknal csinaljak de akkor nem erdekelt semmi csak az h a lanyom jol legyen.
De ahogy felocsudtam a koraszules miatti sokkbol, eldontottem nem ez a remalom lesz az utolso szulesem. Ra egy evre ujra teherbe estem. Vegif rettegtem a koraszulestol, szamoltam a napokat. Azt hittem tuti nem huzom ki. Vegul 38 het vegem progi csaszatoztak. Megis sikerult tokeletes problemamentes terhesseg problemamentes szules. Ezuttal vizszintesen vagtak. Nekem ami nagyon fontos volt es sztem neked is az hogy keress egy igazan jo dokit akibem megbizol.. En nem sajnaltam kifizezni a maganvizsgalatokat mert megerte h jo kezekben vagyok vegig. Sot most ujra elkezdtunk probalkozni a kovetkezo babaval mert a dokim szerint nincs akadalya. Ugyhogy az en sztorim ugy gondolom erot adhat neked kitartast.
Utolsó ezt nagyon köszönöm
❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!