Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Antónia és függőleges császárm...

Antónia és függőleges császármetszés után érdemes vagy lehetséges újabb terhességet problémamentesen végigvinni?

Figyelt kérdés

Nagyon durva altatásos sürgősségi császárom volt, hosszában vágtak fel. Elvileg atóniám is volt.

Ebben az esetben lehet még normális terhességem? Vagy borítékoljak egy csomó komplikációt és koraszülést?

Még nem aktuális a téma, de egyszer majd az lesz, és én félek :(

Valaki hasonló cipőben?

2020. aug. 22. 22:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként ezeket a szavakat, nagyon megnyugtatnak :)
2020. aug. 22. 23:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Az atónia izomtónus hiányt jelent. Az "a" fosztóképző, a tónia pedig az izomtónus.
2020. aug. 22. 23:34
 13/27 anonim ***** válasza:
Hat muszaj lenne olyan orvost találni, akiben megbizol annyira, ha ő mond valamit, akkor elhiszed. Most az is egy infó neki, hogy előző terhessegnel atonia volt. Gondolom ez is lehetett az egyik oka, hogy nem született meg természetes úton. Most emiatt pl lehet, hogy legközelebb sem sikerül. De en nem értek hozza. Keress valakit, aki jó orvos hírében áll, támogatja a csaszar utáni természetes szulest és beszélj át vele mindent. Igazából azt gondolom, hogy neked az is egy korrekt dolog lenne, ha azt mondanak, hogy biztosan csaszar lesz, mert akkor legalább másodszorra már tudsz rá készülni egy olyan orvossal, akiben megbizol.
2020. aug. 22. 23:39
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
Antónia. Az.
2020. aug. 22. 23:56
 15/27 A kérdező kommentje:
A telefon javította ki, nem értem miért kell ebbe belekötni, nem szándékos volt
2020. aug. 23. 00:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. Elvileg nem engedték, de annyira hirtelen indult be és gyorsan,hogy mire a dokit felkeltették, hogy császár, addigra kipotyogtam pár perc alatt. De ennek már 40 éve, szerintem nálad 39. héten progis császárral elt meg próbálnák elkerülni,
2020. aug. 23. 03:34
 17/27 Derjaderja ***** válasza:

Azt írod, hogy esetleg a hegen tapad a lepény, de ezt az uh megmondja biztosra.

Másrészt az atónia inkább következmény volt, mint ok.

2020. aug. 23. 07:22
 18/27 Derjaderja ***** válasza:

[link]

Itt van. Pl a méh túlerőltetése a vajúdás alatt okozhatja. Pl elakad a magzat.

Elvileg nem kell hogy ismétlődjön, de mivel életveszélyes szövődmény, kérdés hogy vállalják-e a hüvelyi szülést. Császár után is lehet amúgy.

2020. aug. 23. 07:26
 19/27 A kérdező kommentje:

Igazából sosem vajúdtam. A doki mielőtt megcsászároztak megnézte és azt mondta 2 ujjnyi, előtte 7 órával azt mondta zárt. Nekem egyáltalán nem volt fájásom, nem is tudom sajnos milyen érzés a vajúdás :( pedig nagyon hüvelyire készültem.

A szülésznő azt mondta, hogy mivel semmit nem éreztem a tágulás során így nagyon simán megszültem volna.

2020. aug. 23. 08:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy vigyáztak rád és a babára, és császároztak. Így nem lett semmi bajotok. A császár is egy szülési módszer. Mindkét fajta szülésnek van előnye, hátránya. Miért baj az, ha a következőt is császárral szülöd? Millió nő szül császárral 3-4 gyereket. Te fogod fel ezt csak tragédiaként.Azt hiszed, az kellemes, amikor az ember szenved 1-2 napon keresztül? Nekem, mint utólag kiderült, a köldökzsinór a baba nyakára volt tekeredve, plussz magzatszurkos volt a víz! Trehány volt az orvos, nagyon nehezen szültem, majdnem ott maradtunk mindketten. Én könyörögtem a császárért. Az orvosnak az volt a mániája, széles a csípőm, megtudom szülni. Na igen, hát köszönöm, nem mindegy hogy hogyan.
2020. aug. 23. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!