Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 császármetszés 1,5 év...

3 császármetszés 1,5 év különbség?

Figyelt kérdés
Most 8 hónapos a második babám. Mindketten császármetszéssel jöttek. Most terhes vagyok, mennyire veszélyes a 3. Császármetszés ilyen rövid idő alatt?
2020. aug. 3. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag az orvosod tudja, hogy milyen állapotban van a heged.
2020. aug. 3. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Bizony. Erre csak is orvos tud megfelelő választ adni. Ne nyugtasson meg ha valaki írja aj semmi gond nem volt nagyon kicsi körkülönbség mellett.. Ez teljesen alkati dolog.

Nekem 34 hónap van az első 2 csm közözz még is fenyegető hegszétválás miatt lettem újra sürgős császáros.

Most megint 34 hónap lenne/lesz még nem tudjuk a 2 és 3 csm között. Azért írom, hogy nem tudjuk még mert 19 hetes vagyok de 2 hete közölték, hogy nem túl vastag a hegem.

2020. aug. 3. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem szamit a hegvastagsag sajna,hiaba nezegetik. A szovet rugalmassaga a lenyeg,vkinek a 3 mm kitart,vkinek a 10 mm es szakad,sajna.
2020. aug. 3. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk nem volt gond ennél kisebb korkül sem, másnak meg igen. Drukkolok, hogy neked se legyen.
2020. aug. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!