Kinek mik voltak az első, legkorábbi terhességi tünetei? Mennyire korán észleltétek?
Figyelt kérdés
Egyelőre nem szeretnék babát, fiatal vagyok hozzá. Csak érdekel tapasztalt nők véleménye. 😇2020. aug. 19. 00:33
1/8 anonim válasza:
Azon kívül, hogy nem menstruáltam, egyikükkel sem volt semmilyen tünetem. Nőtt és mozgott a hasam, aztán szültem. Ennyi. 😊
2/8 anonim válasza:
Iszonyatosan fájt a derekam.
Előtte soha nem fájt.
3/8 anonim válasza:
Kimaradt mensi másnapján mellfájdalom és fáradtság, bárhol bárhogyan el tudtam aludni (ez rám nagyon nem jellemző, alig alszom normál esetben, de sikerült elaludni buszon, autóban vezetés közben, ebédszünetben, kávézóban stb).
4/8 anonim válasza:
Én a mensi előtt két nappal teszteletem. Nem éreztem olyan fájdalmat, mint a szokásos görcs inkább csak apró szurkálásokat. Nagyon fáradt voltam és az étvágyam is megnőtt bármit megettem volna. A mellfeszülés és viszketés is megvolt.
5/8 anonim válasza:
Kimaradt menstruáció, majd egész korán úgy 5-6 hetesen már jöttek a rosszullétek.
6/8 anonim válasza:
Mellfájás, extrém fáradtság, émelygés, méh görcsök, amilyeneket még soha nem éreztem.
7/8 anonim válasza:
Feszült/fájt a mellem, ami sokaknál PMS tünet, de nekem korábban sosem volt. (Eleinte azt is hittem, hogy amiatt van, mert a COVID miatt most otthonról dolgozom és nem nagyon hordok melltartót.)
Illetve alhasi fájdalom tüsszentéskor.
8/8 anonim válasza:
Fémes ízt éreztem a számban, és 1x volt egy reggeli hányinger. Nem gondoltam terhességre.
Majd 3 hét múlva babával álmodtam(szültem 😂) elrohantam tesztet venni és terhes voltam. Mire a dokihoz kerültem 10 hetes voltam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!