Mi volt az első terhes tünetetek és mikor?
Kimaradt a menzesz
Amikor ki kellett maradnia :D
Kimaradt menzesz. Azóta sincs tünetem, csak nő a hasam. Max fáradtabb vagyok kicsit mint szoktam.
18hkm
Hányinger a cigitől. Tudni kell, hogy már hónapokkal előtte lecsökkentettem. Heti 2-3 szálat szívtam csak el. Mikor megjött az ítélet, hogy csak lombikkal lehet, le is tettem. Végigcsináltuk a vizsgálatokat, a full folyamatot, pénteken beültették, és azt mondták, két hét múlva teszteljék.
Két hét múlva teszt, negatív...
Mint volt dohányos, azonnal cigi, az első slukk után erős hányinger, el is dobtam.
Felhívtam az intézetet, elmondták, semmi para, amíg nem jön meg, hétfőn teszteljek újra. Akkor már pozitív lett. Rá egy két napra jött az állandó pisilhetnék, meg a mellek érzékenysége, kb két hét múlva meg a hányinger, hányás, de nem a filmekből ismert reggeli, hanem a nap folyamán bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!