5hetes terhes vagyok. Még dokinál nem voltam. Viszont azon kivül hogy fáj a mellem, semmi tünetem nincs, nektek ilyenkor már volt tünetetek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 06:04
1/15 anonim válasza:
Nekem egész terhesség alatt nem volt semmilyen tünetem.
2/15 anonim válasza:
Talán néha görcsölgettem, és a mellem nagyon fájt. Orvoshoz még felesleges menned, majd ha a 6. hét vége felé jársz vagy a 7. héten. Általában addig nincs csak petezsák.
3/15 anonim válasza:
6 hetesen jöttek a tünetek és a 18.hétig tartottak.Elég kellemetlen volt.
4/15 anonim válasza:
Van akinek egesz terhesseg alatt nincs is
5/15 anonim válasza:
A fiamnál a 6 hét végén kezdtek, most az 5 hét vègén. Minden attól függ vagy-e és milyen mértékben érzékeny a terhesség kiváltotta hormonokra, változásokra és nem attól minden rendben van e odabenn.
6/15 anonim válasza:
Nekem a 6. héten kezdődtek a komolyabb tünetek. Hányinger, szagok. Majd később hasfeszülés. Hányás. Még mindig tart, 10 hetes múltam.
7/15 anonim válasza:
Ja és én dokinál először 7 hetesen voltam. 7. héthez közelítve mennék csak a helyedben. Hamarabb még szívhang sincs mindenkinek.
8/15 anonim válasza:
Én 8+5 hetes ikres vagyok, de csak néhány napja émelygek, de nem is minden nap és csak enyhén. 4-5 hetesen a mellem nagyon fájt, más tünetem akkor nem volt, esetleg néha megjön érzés, de tényleg csak néha. Most már a mellfeszülés is szinte elmúlt 2 hete, jött helyette a szédelgés. Majd fognak jönni a tünetek, de ha nem, általában az sem baj.
9/15 anonim válasza:
8-as vagyok. Ha megengedsz egy jótanácsot, 7 hetes kor előtt ne menj ultrahangra, ha nincs problémád. Én korán mentem és csak arra volt jó, hogy megijesztettek. Mikor 7 hetesen visszarendeltek, már volt szívhang.
10/15 anonim válasza:
Egyik gyerekkel sem volt semmilyen tünetem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!