Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez az első tünet?

Lehet ez az első tünet?

Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk, késik a menzeszem, holnap fogok venni tesztet..már több napja hogy szédülök, ez egy nap legalább 1-2 rám is jön, szédülök, reszketek, elhagy minden erőm..a vérnyomásom mostanában elég alacsony, de néha teljesen normális és mégis rosszul érzem magam.. okozhatja ezt terhesség?
2020. aug. 16. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Ha előtte soha nem volt ilyen.
2020. aug. 16. 12:52
 2/4 Derjaderja ***** válasza:
0%
Korai lenne tünetnek.
2020. aug. 16. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne korai? Ha már van hcg akkor az okozhatja... nekem is hasonló volt és 4 nappal nem várt előtt halvány pozit teszteltem. Ültömben úgy megszédültem, ahogy még életemben soha, minden elsötétült. Aztán non stop émelyegtem kb terhesség végéig. Ilyen tünetem soha nem volt máskor. Az más kérdés, hogy a leggyakoribb, hogy csak 6. hét után jönnek tünetek, de attól még nem korai, mert mindenkinek másképp reagál a szervezete a hcg és progeszteron emelkedésre. Én mondjuk ennyivel meg is úsztam a terhességet, de bizony 4 nappal nem várt előtt jelentkezett.

Egy a lényeg, ha terhesség okozza, akkor a hcg teszt is pozi lesz, ha nem terhességi tünet, akkor nincs hcg és negatív lesz a teszt.

2020. aug. 16. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem élném bele magam...

A szédülés kb 1000 ok miatt lehet. En pont szülés elötti jelre nem gondolnék

2020. aug. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!