Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki várja még a pozitív terhess...

Ki várja még a pozitív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Mivel valószínűleg sokan várjuk a kis bébinket, a pozitív tesztetek, arra gondoltam, hogy a topik alatt összegyűlhetnénk azokkal akik hasonló helyzetben vannak. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást és bíztassuk egymást egészen addig amíg mindenkinek sikerül teherbeesnie. 😊 Remélem csatlakoztok többen és mihamarabb babásodunk!

2020. aug. 18. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/170 A kérdező kommentje:

9es ne adjátok fel. Biztos hogy jönni fog.

10. Előző hónapban pont így jártam én is... Te hogy érzed az ovut? Én a petefészkemben érzem a szúrkálás.

2020. aug. 18. 22:13
 12/170 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én júniusban hagytam abba a fogamzásgátlót (8 évig). A dokim azt mondta hogy egyből próbálkozhatunk, így is tettünk.

Júliusban 2x is megjött, gondolom a gyógyszer utóhatása. Ebben a hónapban viszont még nem. Nem tudom hogy még nem állt helyre a ciklusom vagy egyből összejött-e. Múlt hét pénteken csináltam egy tesztet, negatív lett. Viszont kb egy hete borzalmasan fáj, ég a mellbimbóm és duzzad a mellem. Jövő héten kiderül, hogy ovuláció, menstruáció, hormonzavar a gyógyszertől vagy baba. 🙏

2020. aug. 18. 22:27
 13/170 anonim ***** válasza:
100%
Én is a szurkálást érzem, görcsölgetni is szokott + tojásfehérjés nyák.
2020. aug. 18. 22:31
 14/170 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nálunk is 4. Baba, és én is húztam 1 határt. Év végéig ha nem jön össze, akkor elengedem. Március óta nem védekezünk. Még szoptatom a harmadikat, így eléggé hosszú a ciklusom. Míg korábban 28 nap volt, az most 40 nap körül van. Azt vettem észre, hogy egyik hónapban nem lehet ovum, nem érzem a fájdalmat, illetve a tesztek is negatívak, addig a másik hónapban brutál fájdalmas az ovu. Így jártam ma is. Ma vagyok a ciklusom 24. Napján, 12 nap múlva tesztelek ha nem jön meg. Vasárnap este voltunk együtt a férjemmel. Ma nem voltunk együtt, 3 fiú után kislányra várunk, bízok benne, hogy a 2 nappal ezelőtti együttlétből vannak még bennem kitartó csajok. :)
2020. aug. 18. 22:32
 15/170 anonim ***** válasza:
10%
El fog durranni az agyatok. A pasijaitok meg majd félrekefél mert nem bírja hogy az asszony csak az lh tesztre akar dugni.
2020. aug. 18. 23:24
 16/170 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekünk ez a 3-dik próbálkozós honapunk. Előtte évekig fogamzásgátlót szedtem, de úgy érzem már rendeződik a ciklusom. Jövő héten nem várom, első baba lenne, nagyon vágyunk rá.

Drukkolok mindenkinek! :)

2020. aug. 19. 01:04
 17/170 sonar26 ***** válasza:
100%
Sziaztok!mi is kb. 3 hónapja vagyunk az ügyön,jovőhéten lenne a nem várt de tegnap elkezdtem vérezni...még sosem fordult ilyen elő velem, de semmi görcs és inkább WC papíron van több vér mint a tisztasagin.picit megijedtem mert írták hogy progeszteron hiány is lehet az oka!Beágyazódási vérzésnek már rég elkellett volna múlnia, ha jól tudom az pár csepp csak.Éppen nyaralunk, dokihoz sem tudok menni vagy érdemes ezzel egyáltalán?
2020. aug. 19. 07:01
 18/170 A kérdező kommentje:
Úgy látom sokan jövőhétre nem várjuk!! Én drukkolok mindenkinek csajszik, remélem minél több pozitív tesztet látunk 🥰
2020. aug. 19. 08:27
 19/170 A kérdező kommentje:
18as ismerek olyat akinek nemvárt napja körül volt pár csepp vérzése és baba lett belőle. Szereintem inkább tesztelj egyet holnap reggel ha addig nem erősödik a "vérzés" .
2020. aug. 19. 08:32
 20/170 KLAR80 ***** válasza:
100%
Én is jövő hét elejére nem várom. Drukkolok mindenkinek!
2020. aug. 19. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!