Van még valaki akinek július 7én volt megutoljára és babát szeretne? Izguljunk együtt.
Gyöngyike sajnálom a családi drámát..ismerős a szitu. Én is tegnap cipekedtem. Édesanyám szeretetből küldött vidékröl egy kis "hazait" szóval le a metróba fel a metróból a batyuval. Lehet nem kellet volna.
Ezt igazán nem tudom még meddig lehet fokozni de a tegnapi 10 perces miki után megint semmi... elmult a mensim. Tök száraz vagyok megint.Pici barnás maszat. Ma reggeli tesz még mindíg negatív. Na erre ki varr nekem gombot? Szerintetek mikor menjek dokihoz? Túl korán sem akarok.
Mommy, ezek szerint még van remény!!! Szerintem baba van a dologban... :)
Nyugodtan jelentkezz be most, mivel a tesztek negatívak, viszont nem jön meg: magyarul mondva tudnod kell, hogy most terhes vagy vagy hormonális probléma. Ha a doki is tud azonnal biztosat mondani, egy vérvételre elküld és abból tutira kiderül a terhesség. Szorítok!
No akkor drukk tovább Mommy. Ne cipelj!!!!!
Gyöngyi
Sziasztok Csajok!
Sajnos megjött. :( Új hónap,új esély. Sok sikert nektek a továbbiakhoz!
És várom az infókat rólatok!
Sajnos nincs jó hírem :( Tegnap du. rohantunk a kislányommal a orvoshoz onnan a kórházba. Begörcsöltem nagyon erős fájdalmaim voltak és egyre erősebben véreztem.
Sajnos elment a babóca :( Talán a cipekedés vagy csak talán a természet tette a dolgát nem tudhatom. Nagyon sajnálom és természetes hogy fáj de előre kell nézni. Biztosan összejön majd amikor itt lessz az ő ideje .Csak így 35-évesen már kicsit igyekeznék .Na de a természetet nem lehet sürgetni. Nagyon köszönöm hogy drukkoltatok és mindenkinek tiszta szívemből kívánok sok-sok egészséges babócát. Ölelés mindenkinek és továbbra is :
! Babára fel csajok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!