Van még valaki akinek július 7én volt megutoljára és babát szeretne? Izguljunk együtt.
Kedves Utolsó!
Nekem még nincs görbém,még a második hónapja,h próbálkozunk. Van egy 14hónapos kislányom,ő 9hónap alatt jött össze.
Meséltek magatokról? Első baba? Illetve ki mikortól próbálkozik?
Elméletileg ma kellett volna "nem megjönnie".
30.nap, reggel negatív teszt 10 Qupidóval. Sehol mensi de még csak érzésem sincs hogy megjönne. Azóta is nagy a szárazság. Hhmmm Elgondolkodtató a helyzet. Ki hogy áll csajszik?
Én vagyok a szellemcsíkos tesztes. :)
Nekem most lesznek 14 hónaposak az ikreim, a tesóra ősszel akartunk "rágyúrni", de a tüneteimből (gyakori pisilés, hányinger, derékfájás, mensis görcsök vérzés nélkül, fehér folyás) arra gondolok, hogy valamivel korábban fog jönni. Kicsit rossz ez a várakozás és bizonytalanság, de túlélem. Majd a jövő hét elején újra tesztelek.
Szorítok mindenkinek!
Ági
Én a második vagyok. 27-én volt pé-m.
11-re lelezte a mensit a ciklus.hu. Eddig remélem bíztató. Nagyon örülnék neki:)
Drukk mindenkinek!!!
Ági!
Mikor születtek az ikrek? Az én kislányom 15-én lesz 14hónapos. :)
Fiúk v. lányok?
Na csajok!Mi újság?
Holnap teszt,úgy izgulok!
Szerintem is eddig tök jó a görbéd, az enyém már kevésbe :( Alig ment fel a hőm...
A 21. nap volt ovu, csak már megint rossz helyre húzta a gép.
Nekünk első baba lenne, és sajna már a 18. hónapja próbálkozunk, de most remélem sikerült :)
Mi holnap megyünk Balatonra péntekig, úgyhogy nem tudom olvasni, hogy ki mit tesztel, de drukkolok mindenkinek!!! Sok-sok + tesztet kívánok nektek :)
Ha hazaérünk, írok én is.
I.
Az ikrek aug. 11-én lesznek 14 hónaposak. Egy fiú, egy lány, úgyhogy sokak szerint nem kellene erőltetnünk a kistesó témát (mivel mindkét nemű gyerekünk van)...
Mi nem erőltetjük, csak rajta vagyunk a témán. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!