48 napos ciklus esetén hány százalék, hogy nincs peteérés?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van erre valami statisztika, mert nekem ilyen hosszú és orvos még nem nézte.2010. aug. 4. 23:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne százalékot keress, nézesd meg orvossal, vagy otthon magadnak. Nekem az alap 40 körül volt, de volt 60 ill. 50 napos ciklusom is. Most a 2.babát várom, igaz a 14. napnál később, de volt peteérésem. (Mondjuk én rásegítettem gyógyteával is.)
2/3 anonim válasza:
Nekem 42 naposak voltak a ciklusaim es semmi szamolgatas, homerozes es ovuteszt nelkul sikerult konnyen teherbe esnem.
3/3 anonim válasza:
Szülés óta 47-50 napos volt a ciklusom (már jó pár hónapja nem is szoptattam). Hőmérőztem, és a 26. napon volt peteérésem, ill tüszőrepedésem, most 10 hetes terhes vagyok a kistesóval.
Lehet peteérés ilyen hosszú ciklusnál is, de nem ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!