Mennyi az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve szedek Deciora nevű fogamzásgátlót. Eddig minden rendben volt vele, most viszont a havi adag 16. tablettáját elfelejtettem bevenni. Ez a ciklus 20 napja volt. A 22. napon együtt voltam a párommal és még a vége előtt eszembe jutott hogy nem vettem be egy tablettát és nem fejeztük be az aktust. A maradék 5 tablettát rendesen beszedtem. Most viszont késik a menstruációm. 2 db tesztem van ami negatív. Meddig várjak hogy megjön e? El merjem kezdeni egyáltalán a következő adag gyógyszert?2020. aug. 17. 19:06
1/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy terhes vagy. Esetleg pár nap múlva csinálj mégegy tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaazodat. Mindenképp tesztelek még. Csak nem tudom elkezdjem e szerdán a következő adag gyógyszert.
2020. aug. 17. 19:39
3/5 anonim válasza:
Nyugidtan elkezdheted. Ha terhes is vagy, nem ártasz vele egyelőre.
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem is csinálj csinálj inkább tesztet meg mert hiába hagyta abba meg sex elején távozik a peniszbol az elovaladek ami már tartalmazhat elő spermiumokat úgyhogy úgy is terhes lehetsz
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta is minden tesztem negatív. Több féle tesztet csináltam mind reggeli első vizeletből. Van már gyerekem és mindig mutatta már a pozitív eredményt ilyenkor. Szeptember elején megyek dokihoz.
2020. aug. 20. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!