Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitiv?...

Szerintetek ez pozitiv? Illetve mennyi esélye van a babának beágyazódni?

Figyelt kérdés

1.4 éve próbálkozunk siker nélkül. Tegnap előtt kezdtem el ovulációs tesztet csinálni eddig mind negativ volt illetve máskor is sosem volt pozitiv a teszt! 32 33 naposak a ciklusaim. A naptáram tegnapra jósolta az ovut ami a 20cn ra esik negativ volt a teszt. Ma reggel csináltam pozitiv szerintem 21cn. Lesz e ideje a babának beágyazódni?

Itt a kép a tesztről! Válaszokat előre is köszönöm!

[link]

2020. júl. 14. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 13 nap alatt sikerült a beágyazódás, neked ez 12 nap ha jól számolom. Javaslom, hogy ha gond van a ciklusoddal, szedj méhpempőt, nekem szépen beállította a ciklusomat úgy, hogy hosszabb legyen az ovuláció utáni napok száma.
2020. júl. 14. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:

21. nap után 12-16 nappal jöhet a mensi. tehát 33-37 napos ciklussal kell számolj most. Ha így jönne meg a mensid, akkor probléma nincs( nyilván ne jöjjön meg és legyen baba :) )

Ha viszont hamarabb jön meg, akkor túl rövid a luteális szakasz és nincs idő beágyazódásra. 12 nap még tökéletes. Annál kevesebb már esélytelen.

Terhességi tesztet így leghamarabb a 33. ciklusnapon érdemes próbálni. Sok sikert!

2020. júl. 14. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok és igen pozitív az lh teszted :)
2020. júl. 14. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 27 nap volt pozitív az ovu tesztem. 28. nap körül volt ovum. Amikor meg kellett volna jöjjön 😅 de nem jött, 41. napon pozitívat teszteltem. Alapból 32-33 naposak voltak a ciklusaim...az ovutól számold a nagyjából 2 hetet. Akkor “kell” megjöjjön normál esetben
2020. júl. 14. 11:07
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai tesztem nem tudom mi történik vagy ez is pozi vagy csak ez! Válaszokat köszönöm! :)

2020. júl. 15. 08:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez már halványul, a mai már nem pozi.
2020. júl. 15. 09:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez az igazán pozi, elvileg holnaptól halványulnia kell és 24 órán belül lesz ovu, ha sikerül.
2020. júl. 15. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Na ezért kell tovább tesztelni a pozi után is, mert sose tudni, hogy tényleg aznapi a pozitív, ez biztosan az igazi pozitív nap :)

6-osnak üzenem, hogy nem halványult a teszt, mert a mártogatós rész felé van a teszt csík, ami jóval erősebb a tegnapinál.

Legyetek együtt és sok sikert :)

2020. júl. 15. 10:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkép együtt leszünk ma és holnap is! 😊
2020. júl. 15. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!