Szerintetek ez pozitiv? Illetve mennyi esélye van a babának beágyazódni?
1.4 éve próbálkozunk siker nélkül. Tegnap előtt kezdtem el ovulációs tesztet csinálni eddig mind negativ volt illetve máskor is sosem volt pozitiv a teszt! 32 33 naposak a ciklusaim. A naptáram tegnapra jósolta az ovut ami a 20cn ra esik negativ volt a teszt. Ma reggel csináltam pozitiv szerintem 21cn. Lesz e ideje a babának beágyazódni?
Itt a kép a tesztről! Válaszokat előre is köszönöm!
21. nap után 12-16 nappal jöhet a mensi. tehát 33-37 napos ciklussal kell számolj most. Ha így jönne meg a mensid, akkor probléma nincs( nyilván ne jöjjön meg és legyen baba :) )
Ha viszont hamarabb jön meg, akkor túl rövid a luteális szakasz és nincs idő beágyazódásra. 12 nap még tökéletes. Annál kevesebb már esélytelen.
Terhességi tesztet így leghamarabb a 33. ciklusnapon érdemes próbálni. Sok sikert!
Ez a mai tesztem nem tudom mi történik vagy ez is pozi vagy csak ez! Válaszokat köszönöm! :)
Na ezért kell tovább tesztelni a pozi után is, mert sose tudni, hogy tényleg aznapi a pozitív, ez biztosan az igazi pozitív nap :)
6-osnak üzenem, hogy nem halványult a teszt, mert a mártogatós rész felé van a teszt csík, ami jóval erősebb a tegnapinál.
Legyetek együtt és sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!