Írna olyan aki megszakításos "védekezès"melett lett terhes ?
12 éve alkalmazzuk, sosem lett baba, csak amikor nem szakitottuk meg, akkor viszont azonnal, mindháromszor. Sőt, tovább borzolom a kedélyeket, ciklus elején és végén megszakítani sem szoktuk. Aki igy lesz terhes, ott valoszinűleg mégsem szakitották meg időben.
Tiniknek és nem stabil párkapcsolatban élőknek nem javasolnám, de amúgy egy jól működő módszer, a szabályok betartása mellett.
Barátaink sokáig ezt hangoztatták
22 évig “vèdekezztek” így naptár módszerrel
2 gyerekük lett amikor akartàk 1-2. Hónapban.
Aztán 46 és 44 évesen sak besikerült a baba
Nem pont megszakításos védekezés, hanem kiszakadt óvszer mellett lettem terhes, ciklus 7. napján, amikor elméletileg semmi esély.
Bár a babát nem tarthattuk meg, de ezek után eszembe se jutna megszaakítással védekezni, amennyiben nem akarnék babát. Szerintem ez azoknak lehet jó, ahol nem baj, ha becsúszik egy terhesség.
Én úgy olvastam, hogy ciklus bármelyik napján tegerbe lehet esni, csak az esélyek nem ugyanazok.
oké, értem hogy lepontoz bárki is bárkit, de akkor indokolja meg. /ám én is tojok rá/, de elég érdekes hogy legfőképp olyanok lettek lepontozva, akik vállalták is a babát.
Nem tudom h a kérdező pontozta-e le, mert az igazság lett leírva és nem pedig amit hallani szeretett volna. no mind1.
🙋
Menzesz előtt 5 nappal utána 2× megjött de tüneteim lettek ezért teszteltem de mind negatív volt pedig bőven időbe csináltam 10 darabot és több fajtát. Orvos alapította meg a terhességet, 11hetes vagyok de a tesztek most is negatívak 🤦
"Bár a babát nem tarthattuk meg"
Ilyen nincs. Ha akarod megtartod, senki nem kényszeríthet másra.
Vagy lehet én értelek félre, de úgy írod mintha nem rajtad múlott volna egyedül a döntés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!