Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Július 10-én ért véget a menstruációm, július 25-én felmentem egy barátomhoz romantikázni. Pettingeltünk, majd kezdtünk volna szexelni óvszerrel, de nem izgultam fel eléggé, meg alapból szűk vagyok, így csak a makk részig tudta betenni. Aztán gyorsan ki is vette, mert elkezdtem vérezni (első alkalmak egyike volt). Aznap még a számmal is kielégítettem, egy részét le is nyeltem neki, egy részét feltöröltük zsepivel. Azóta nem szexeltünk, mert barátom szerint most nagyon érzékeny a testem, ezért várni kellene a következő menstruációmig.

Na igen, de még nem jött meg, már 11 napja késik. Szombaton (augusztus 8) csináltam egy tesztet, ami negatív lett, de nem tudom. Néha puffadt a hasam, néhány napig a menstruáció előtti barnás/sárgás foltok is megvoltak a bugyimban, viszont már ezek is elmúltak. Nem kívánom annyira az édességet, mint ahogy szoktam menzesz előtt, ellenben néha úgy érzem, mintha egy gombóc lenne a torkomban (hányinger?), illetve hogy a túl zsíros ételektől émelyegnék egy kicsit.

Egyébként ma is csinálok majd egy tesztet.

Szerintetek lehetek terhes? Vagy csak túl ideges vagyok, és a szervezetem így reagál a stresszre?

19/L

2020. aug. 14. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki van zárva.
2020. aug. 14. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Épphogy a makk ért oda, nem élvezett el akkor az esély egyenlő a nullával.
2020. aug. 14. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk erre nagyon minimális az esély, hogy ennyitől terhes lettél. Attól még írd meg, hogy mi lett a másik teszt eredménye.
2020. aug. 14. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Csináltam még egy tesztet és az is negatív lett🙏
2020. aug. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!