Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az ovu utani folyamat...

Mi lehet az ovu utani folyamatosan csökkenő hő oka?

Figyelt kérdés
Alapho 36-36,3 kozott. Ovu utan 37. Majd minden nap csokken. 4.dpon reggel mar 36,6ot mertem. Tudom, meg bőven jo, cl felett van, csak erdekeleherdekelneet-e ennek a hattereben problema?
2020. aug. 14. 07:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Hu, bocsanat, itt valamit nagyon elutottem :D szoval csak erdekel,hogy lehet-e a háttérben probléma. Egyébként pont azert hőmérőzöm, hogy kiderüljön, szoval ezert a kérdés :)
2020. aug. 14. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Progeszteron hiány. Ovu után a progeszteron emeli meg a hőt és szükséges egy esetleges terhesség megtartásához, ha a hődön egyértelmű csökkenés látszik és közel van a clhez, akkro érdemes lenne ptólást szedni, persze előtte egy vérvétellel igazolni, ovu utáni 7. napon nézetni egy progi szintet. Alapvetően nem gond, ha ingadozik a luteális szakaszban, de 3-4 tizedes emelkedett tartományban kellene lennie.

Ezen kívül pedig majd a teljes ciklus hőgörbéje alapján lehet komolyabb következtetést levonni, addig még bármi lehet, lehet nincs is gond, de minden esetre ez lehet az oka.

2020. aug. 14. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, mivel a görbéd nem látom, még azt is megkockáztatnám, hogy nem reped a tüsző, de ahhoz nagyon furcsa görbe kellene :) Én inkább maradok egy enyhe prog hiány mellett.
2020. aug. 14. 07:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Igen, en is a progira gondoltam :/ 3.napos hormonkepen mar voltam, most lesz majd az ovu utani ha eljutok. Igazolt a 6:3as arany, szoval repedes ez alapjan volt. Megyek majd dokihoz is, csak hat mire idopontot kaptam....kesz orokke valosag
2020. aug. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!