Szedett valaki spiropent és verapamil tablettát? Ki mikor hagyta abba? Folyamatosan csökkentve vagy csak egyik napról a másikra abba lehet hagyni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 20:42
1/2 Vilcsianyuja válasza:
Én nem Spiropentet szedtem, hanem Diaphyllint és Verapamilt, két terhességem folyamán is. Elsőnél 36 hét belöltése után fokozatosan hagyhattam el őket, másodiknál (ikrek) gyakorlatilag programozott császár előtti napig (37 hét) folyamatosan szedtem. A Spiropent és a Diaphyllin is hörgőtágító gyógyszer, vagyis éppúgy lazítják a méh izomzatát is, bár a hatóanyaguk nem ugyanaz, de gondolom, a Spiropentre is vonatkozik a fokozatos elhagyás.
2/2 anonim válasza:
Szia,verapamilt szedtem és salbutamolt,fokozatosan csökkentve kell abbahagyni kb 1hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!