Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a ciklus második...

Akinek a ciklus második felében fogant a baba, mikor lett pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Gondolom, ha mensi előtt 1 héttel voltunk együtt, akkor nincs értelme elmaradás után még tesztelni...
2020. aug. 10. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Aktus után 13-14 nappal később érdemes tesztelni, annál korábban bizonytalan az eredmény. De ha pontos a ciklus, akkor a menses előtti 7. nap már nem túl ideális (kivéve ha nem terveztek gyereket, mert akkor tuti teherbe esik az illető).
2020. aug. 10. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogantak a gyerekek, amikor már kb meg kellett volna jönnie. 2-3 hét késésnél lettek pozitívak a tesztek és ennyivel kisebbek is voltak az uh-kon végig. 😊
2020. aug. 10. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Másfél hét után.
2020. aug. 10. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
3 nap múlva kéne megjönnie és 5 napja voltunk együtt. Szóval elvileg nem lehetséges. Az első babámmal csak akkor estem teherbe, amikor jó időben voltunk együtt. Pontosak a ciklusaim, csak 1-2 nap eltérés szokott lenni maximum. Bár most nem számolgattunk semmit, csak akkor vagyunk együtt, amikor jól esik (és a gyerkőc is hajlandó aludni, mint a kisangyal).
2020. aug. 10. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, szép, leírtam ide nektek ezt a választ, elmentem wc-re, erre meg is jött :D

Na, talán majd következő hónapban :)

2020. aug. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!