Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye, a parom az apa?

Ugye, a parom az apa?

Figyelt kérdés

Jo idelye huzom hogy kiirjam ezt a kerdest, mert meg igy anonimban is szegyenlem ezt a dolgot.

30 perce ulok a kerdes felet hogy elkezdjem e magyarazni hogy miert tettem stb de azt hiszem a kerdes szempontjabol ez lenyegtelen.

Szoval amiert itt vagyok az a velemenyetek a kerdesre.

1x megcsaltam a parom, ovszerrel vedekeztunk es mielott elment ovszerrel egyutt kivette. Se be egy pillanatra se a kozelebe nem tette gumi nelkul.

Nem szerettem volna kockaztatni ha esetleg terhes lennek mivel a paromal nem vedekezunk. Igazabol nem gondoltam hogy terhes lehetek az orvosok eleg kis eselyt adtak ra, de megis biztosabbnak ereztem igy, aztan ho vegen pozitivat teszteltem.

Ennek mar jo par honapja. Probalom kiverni a fejembol hogy a pici ebol a botlasbol lenne hiszen tenyleg vigyaztunk, de ahogy telnek a hetek es kozeledik a kiirt datum ujra es ujra elojon a felelem hogy mivan ha megis.

2020. aug. 7. 10:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

10 éve 4d ultrahangon a fiam teljesen az apjára hasonlított. Az arcvonasait ott meg tudod nézni

Amúgy meg grat

2020. aug. 18. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!