Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye, a parom az apa?

Ugye, a parom az apa?

Figyelt kérdés

Jo idelye huzom hogy kiirjam ezt a kerdest, mert meg igy anonimban is szegyenlem ezt a dolgot.

30 perce ulok a kerdes felet hogy elkezdjem e magyarazni hogy miert tettem stb de azt hiszem a kerdes szempontjabol ez lenyegtelen.

Szoval amiert itt vagyok az a velemenyetek a kerdesre.

1x megcsaltam a parom, ovszerrel vedekeztunk es mielott elment ovszerrel egyutt kivette. Se be egy pillanatra se a kozelebe nem tette gumi nelkul.

Nem szerettem volna kockaztatni ha esetleg terhes lennek mivel a paromal nem vedekezunk. Igazabol nem gondoltam hogy terhes lehetek az orvosok eleg kis eselyt adtak ra, de megis biztosabbnak ereztem igy, aztan ho vegen pozitivat teszteltem.

Ennek mar jo par honapja. Probalom kiverni a fejembol hogy a pici ebol a botlasbol lenne hiszen tenyleg vigyaztunk, de ahogy telnek a hetek es kozeledik a kiirt datum ujra es ujra elojon a felelem hogy mivan ha megis.

2020. aug. 7. 10:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem meg ne legyen bűntudatod. Valószínű a párod is csalt már meg/vagy fog.

Mindenkinél megesik, ez nem a világ vége.

A gyerek a párodé.

2020. aug. 7. 13:38
 22/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem esik meg mindenkinél 😂

A gerinctelenséged ne itt akard igazolni.

2020. aug. 7. 13:54
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
biztos, hogy a párod az apja.
2020. aug. 7. 14:06
 24/31 anonim ***** válasza:
13%
Istenem 😂😂 te szerencsétlen..
2020. aug. 7. 14:34
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

Vicces h azt gondolod ez uh-n látszik 😂

Lehet h ez meglepő számodra, de ha megszületik sem feltétlenül látszódik majd rajta h apuka félvér (pedig bizonyára a párod az apa)

Szóval ne várd h kibújik belőled egy afro gyerek!!!

2020. aug. 7. 15:07
 26/31 anonim ***** válasza:
19%
Esetleg ha tudod kivel mikor voltàl együtt dátum szerint,és ha esetleg vezetsz menstruációs naplót,visszatudsz számolni,hogy mikor volt peteérésed.
2020. aug. 7. 15:16
 27/31 anonim ***** válasza:
69%

Igen, a 4Dn tuti barna lesz, ne parázz semmin.

(Facepalm)

2020. aug. 7. 15:16
 28/31 A kérdező kommentje:

Persze nem a borszinere gondoltam ultrahangon hanem az arcvonasa talan latszodik, aztan az is lehet tolem orokli a vonasait.

Persze vezetek menstruacios naplot

2020. aug. 7. 15:27
 29/31 anonim ***** válasza:
77%
És emlèkszel kb. mikor csaltad meg a párod? Mivel ugye ilyen napokat àltalàban megjegyez az ember...nézd meg,hogy termékeny időszakod volt-e akkor.Vagy egyszerűbben:ha menzisz előtt 1-2nappal vagy menzisz utàn 1-2 nappal történt a félrelépés,szinte biztos a párod az apa.Feltéve,ha rendszeres a menstruációd
2020. aug. 7. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:
27%
A gyakorin sokan nem tudják hogyan készül a gyerek... 🤦‍♀️
2020. aug. 7. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!