Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A párommal nem védekeztünk semmilyen formában és együttlét után 1 órával megjött.

Nos az lenne a kérdésem, hogy lehetek-e terhes? Elég sűrűn alhasi fájdalmaim vannak 2x fordult elő, hogy reggel hanyingerem lett a mellém nagyon fáj és nyomás hatására átlátszó csepeg belőle. Csináltam tesztet de negatív lett. 11 nap múlva kell megjönnie. Annyit még hozzá teszek, hogy a legutóbbi vérzésem 3 napig tartott de mindig 3 napos de most sokkal kevesebb volt a megszokottnál. Válaszokat előre is köszönöm és további szép napot mindenkinek. 😊

2020. aug. 2. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz. Viszont a csöpögő mellel azonnal dokihoz kellene menni.
2020. aug. 2. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehetsz terhes

2. A teszt az aktus után 14 nappal mutathat valós eredményt, elötte nem.

3. Az nem normális - és nem terhesség jele, inkább mellrák vagy hasonlóé . ha csöpög a melledböl valami.

2020. aug. 2. 12:16
 3/5 A kérdező kommentje:
1-2 csepp nem sok mennyiség ami kijön de köszönöm a tanácsot és mindenképp dokihoz fordulok 🙂
2020. aug. 2. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne ítéljétek azért halálra a tejcsorgás miatt. (Ha átlátszó is az). Nekem kb.21 éves korom óta van ilyen,hogy nyomásra folyik belőle.. én se értettem éa természetesen voltam orvosnál is, mell uh-t is csináltak. Hormonális eredetű volt, semmi kóros. De természetesen mutasd meg orvosnak te is.

31/n

2020. aug. 2. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok én csak 2-3 napja tapasztalom magamon. De mindenképp elmegyek egy orvoshoz és köszönöm a válaszod 🙂
2020. aug. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!