Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes lettem? 20/L
Figyelt kérdés
Éppen középidőben voltam, eléggé szúrt is a hasam. Aznap délután és este belém élvezett a barátom gumi nélkül. Másnap már nem fájt. Szerintetek? Én úgy hallotam nem olyan könnyű meg így sem teherbeesni. Most kicsit megvagyok ijedve. Ez 4 napja történt, semmi tünetem azon kívül, hogy azóta is puffad a hasam.2020. júl. 28. 19:58
11/23 anonim válasza:
Jó esély. 20 évesen, egészséges fiataloknál pláne. Ész az nincs, de petesejt és spermium lesz bőven!
12/23 anonim válasza:
Bárcsak én is beleélvezhetnék nagyjában kétszer a nőmbe gumi nélkül.
JA, inkább NEM. KÖSZ.
A gyomor bántalmakra nem mindig jó a b.aszás, bár tény, hogy sokszor jól eshet ha jól csinálják. Először is a srác húzzon gumit, másodszor rüszüljön és nyaljon is egy kicsit, harmadszor nézzen a szemedbe hogy elhidd jó kezekben vagy. Negyedszer könnyebbüljetek meg, hogy most is használtatok gumit és mindkettőtök jobban érzi magát anélkül, hogy a k.urva gyermekáldástól kellene tartanotok.
13/23 anonim válasza:
50% 🤦🏻♀️ De komolyan, mit hittetek?
15/23 anonim válasza:
Pont így lettem terhes, elsőre összejött. Minden esélyed megvan rá.
18/23 anonim válasza:
Nekem kicsit gyanús a kérdés, lehet, hogy kamu. Őszintén remélem. De ha nem: igen, simán megvan rá az esélyed. Miért nem vettél be esemény utánit?
19/23 anonim válasza:
Hát mi is pont így csináltuk, mikor teherbe estem. Azzal a különbséggel, hogy mi terveztük...
Azelőtt én is azt hittem, hogy nehéz lesz teherbe esni, hát nem volt az. Elsőre összejött.
20/23 anonim válasza:
Mi is igy hoztuk ossze a lanyomat, aki tervezve volt. Elso alkalom, kozepido. Szoval nagy az eselyed. Ket het es kiderul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!