Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mért van az hogy egyesek több...

Mért van az hogy egyesek több évet várnak h l egyen babájuk, és mégse jön össze? Mi is 2 éve probálkozunk de eddig semmi.

Figyelt kérdés
kivizsgáláson is voltunk már.volt laporoszkópiai,átjárhatósági mütétem is.ahol kiderült h a bal petefészkem nincs teljesen kifejlődve.de mondta az orvos h ettöl összejöhet.clostit is szedtem 2 hónapig.de ez se használt.most gondoltam kiproobálom a teákat/cickafarkfü,palástfü/hát nem tudom mit csináljak már h összejöjjön.de nagyon elvagyok keseredve.remélem a tea beválik.
2010. aug. 3. 15:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Egyesek ilyenkor elmennek inszeminációra, lombikra és vn 3 gyerekük. Asszem ennyi.
2010. aug. 3. 15:54
 2/17 anonim ***** válasza:

A válasz a saját esetedben rejlik: egészségügyi probléma áll a háttérben, aminek kikezelése vagy egy hosszabb folyamat, vagy más megoldáshoz kell folyamodni (lombik, örökbefogadás stb.).

Sajnálom, hogy így jártál/jártatok. Szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön a várva várt baba!

2010. aug. 3. 15:58
 3/17 A kérdező kommentje:
de milyen egészségügyi probléma állhat?kivizsgáltattuk magunkat.ez a probléma amit irtam.meg még régebben mondta az orvos h hátrahajló a méhem.de ez se befolyásolja sztem.vagy mégis?vagy az is lehet h nem akar megtapadni.vagy nem tudom.de olyat is ismerek h 5 év után jött össze.de érdekes h egyszer voltam már terhes,tehát teherbe tudnák esni elvileg,de sajnos elment 5 hetesen:(
2010. aug. 3. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
Valószínű a tested nem alkalmas rá. :(
2010. aug. 3. 17:55
 5/17 A kérdező kommentje:
de azért még reménykedünk,soknak 4-5 év után sikerül.azt nem tudom hogy addig mér nem.de ez van.ha lehet nem szeretnék lombikot,meg örökbe fogadni sem,hanem sajátot.mégis csak az az igazi.meg ugy tudom a lombik pénzbe kerül
2010. aug. 3. 18:00
 6/17 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok: az, hogy már voltál terhes, nagyon jó hír. Az, hogy elment, annak sok oka lehet, nem okvetlenül a Te tested okolható emiatt.

Én nem estem át ilyen vizsgálatokon, mint Te, így ezekhez nem tudok érdemben hozzászólni. Viszont józan paraszti ésszel én az alábbiakat tenném: hőmérőzés, mellette ovu teszt, terhesvitamin szedése és a cickafark/palástfű teák ivása. Ezek segítségével elvileg tudni fogod, hogy volt-e pé-d/ovu-d és mikor, illetve magad is a lehető legjobb formában leszel a teherbeeséshez. Ha ezek ellenére az elkövetkezendő 3 hónapban nem esnék teherbe, orvoshoz fordulnék (akár másikhoz, akinek megmutatnám a 3 hőgörbét és az összes addigi eredményemet).

Remélem, hogy valamennyire tudtam segíteni.

Egy a lényeg: ne add fel, mert lesz babád és már csak idő kérdése!!! Szorítok!

2010. aug. 3. 21:20
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a lombik pénzbe kerül, kb. 100.000 Ft az injekciók ára. Ha gondolod, akkor várj és kisérletezz még pár évig, ez már a te dolgod...
2010. aug. 3. 21:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Miért válaszolsz mindig ilyen arrogáns stílusban? Teljesen lekezelő a stílusod, amit nem értek, hogy mi vált(ott) ki.

A kérdező teljesen normálisan tette fel a kérdését és írta meg, hogy eddig mi történt vele.

Számomra érthetetlen, hogy miért nem lehet normálisan válaszolni a kérdésére.

2010. aug. 3. 21:36
 9/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.főleg neked aki bátoritott h ne adjam fel,mert egyszer sikerülni fog.igen kiprobálom az ovu tesztet,h egyáltalán van-e peteérésem.de sztem biztos van,hisz amikor clostit szedtem,attol is lehetett.mert 2-3 naponta együtt vagyunk általába,az elég sztem.az miatt veszem h biztos van-e peteérés.meg a teákat is szted igyam.és a terhes vitamint is szted?attol a v itamintol sikerülne,ugy gondolod?elevitre gondoltam.most a ciklus első felébe vagyok,cickafarkfűt iszok,a palástfüvet meg peteérés után.csak nem tudom pontosan mikor van az a peteérés után,azért is veszek ovu tesztet.az tudja biztosan.
2010. aug. 4. 12:23
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

remélem sikerülni fog neked természetes úton is, de néhány dolgot elmondok. Tapasztalatból beszélek, hiszen mi is két évet vártunk a babára, aki végül lombikkal fogant meg, és most lesz 6 hónapos.

Az valóban nagyon fontos hogy tudd mikor van pé-d, mérd a reggeli hődet és használj ovu tesztet. Ha megvan a megfelelő időpont akciózzatok, és pár hónapot adjatok ennek, hátha eddig csak sosem csíptétek el a megfelelő időpontot.

Terhesvitamint szedhetsz, ártani nem fog, de ez nem segít a teherbe esésben, arra jó, hogy a babának már a megfoganás pillanátótl minden szükséges vitamin a rendelkezésére álljon. A teherbe eséshez semmi köze.

Cicka /palástfű tea, van akinél beválik, de ha nincs gond a ciklussal akkor be is kavarhat. Nekem a 28 napos ciklusomból 35, majd 42 naposat csinált.De próbáld ki, hátha te a bevális táborba tartozol.

Ha mindez nem segít, a Te döntésed meddig vártok. Én a helyedben már rég meddőségi intézetbe járnék, de én már csak ilyen türelmetlen típus vagyok.

Azt írtad nem akarsz lobikor mert saját gyereket szeretnél. Lombikkal is saját gyereked lesz. Az viszont tény hogy nem olcsó. Viszont ott van még az inszem, ami nem olyan drága, és ha nincs nagy gond jók az esélyek.

Kívánom hogy minél hamarabb babázhass!

2010. aug. 4. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!