Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 napos ciklusnal ma vagyok...

25 napos ciklusnal ma vagyok a 31.napon. csinaltam tesztet, de negativ lett. A mellbimboihoz nem lehet hozza erni annyira fajnak. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Lehet hogy a teszt nem mutatja ki ha baba van? Azt gondoltam ennyi késés utan mar pozitiv lesz a tesztem. De nem. Milyen tesztet kellene kiorobalnom? Valaki tudna ajanlani valami jót? Ezt a neten rendeltem teszt amit megcsinaltam.
2020. júl. 25. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Pms
2020. júl. 25. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a tesztem. Full negativ.

2020. júl. 25. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor estél teherbe (ha terhes vagy), ha nem félidöben, hanem pl. a menzesz várható ideje elött egy-két nappal, akkor a teszt még nem mutatja ki.

Az utolsó védekezés nélküli szex után 14 napra tesztelj újra.

2020. júl. 25. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért rendszeres 25 napos ciklus esetén nem hinném, hogy pont most lett volna ovud mensi előtt.. ha pedig igen, akkor meg nem késik, mert hátra van még majdnem másfél hét a mensiig. Amennyivel később van ovu annyival későbbre várható a mensi.

Kérdező szokott néha ennyivel hosszabb ciklusod lenni? Ha igen, akkor még reménykedhetsz, hogy épp egy hosszabb ciklusod van és végül még is baba lesz, ha nem szokott, akkor kizárt a terhesség, mert már mutatná bármelyik teszt.

Ezer más oka lehet a késésnek, pl nem volt ovud, később volt ovud, stressz hatás, időjárás, életmód váltás, fogyás, hízás, csupán a tudat, hogy babát szeretne az ember, de hormongond is felléphetett.

Minden esetre amíg nem jön meg tesztelj, ha pozi lesz akkor később volt ovud és most még nem is késett :)

Sok sikert!

2020. júl. 25. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Koszonom szepen a valaszodat. Nem soha nem késett még. Inkabb mindig elobbjon meg. De meg mindig semmi....de majd kiderul mi lesz. En turelmes vagyok.
2020. júl. 26. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!