1 héttel mensi előtt már görcsölök, akkor ez a hónap tuti nem sikerült?
Olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, pedig jövő hét péntekre nem várom.
De már most úgy görcsöl a hasam, mintha ma megjönne (már 1-2 napja fájdogál). Esélytelen, hogy ilyen érzések mellett sikerüljön?
Sajnos a mensi kimaradásig mindig 50% az esély. Ezt neked a jóisten se tudja megmondani.
Nekem mostanában egy héttel hamarabb már minden bajom van... persze mindig mensi a vége... De van, hogy a kedves természet kiszúr velem és ovu előtt egy héttel minden tünetem van egészen mensiig XD Élmény 3 hétig hullámokban görcsölni, cici fájás, miegymás...
Egyik terhességemnél semmilyen tünetem nem volt, nehezen is tűnt fel, hogy jé késik 6 napja...
Másik terhességnél meg ugyan olyan vacakul voltam mint mindig. Csupán volt egy nagyobb megszédülésem ami előtte soha.
Most is egy hete fáj, hol a derekam, hogy a hasam, hol szúr a petefészkem, időn túli halvány tesztem lett 4 napja, most meg mensi még sehol és negatívak a tesztek, émelygek már ma, fájdogál a hasam, cicim, és mindig rohangálok a vwc-re mert hullámokban olyan mintha épp megjönne... aztán még semmi, de mivel a teszt negatív, tuti nem vagyok terhes...
Szóval a saját tapasztalatom szerint is vagy sikerrel jártok vagy nem :D Ezt nem lehet megmondani. Sajnos egyetlen olyan tünet sem létezik, ami csak és kizárólag terhességre utal, bár ha lenne akkor tesztek nem is kellenének.
Minden esetre sok sikert, de csak tünetekből arra gondolni, hogy na most sem sikerült butaság, ne állj hozzá negatívan már most :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!