Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lehetek terhes, de akkor...

Nem lehetek terhes, de akkor mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Kb 9 éve menstruálok, 3 éve szedtem fogamzásgátlót 1 évig, most azt már 2 éve, hogy nem szedem. Utána úgy tűnt, hogy visszaállok ilyen 28-29 napos ciklusokra, azonban az utóbbi kb egy évben a következő ciklusaim voltak:29,32,28,28,27,27,33,28,27,32 és most tartok a 36. napnál. 33. és 34. nap csináltam tesztet, minkettő negatív lett. Gondolom terhesség így kizárva. De mi okozhatja ezt a hirtelen össze visszaságot? Volt valaki hasonló helyzetben? (sajnos nyomát se látom h meg akarna jönni)

2020. júl. 24. 23:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló problémával küzdök. Novemberben szedtem be utoljára a tabit, de nagyon rendszertelen azóta is a menzeszem. 32-43 nap között mozgott a ciklushosszom, most tartok a 47. napnál. Mondjuk nálunk volt kiszállásos “védekezés” a 11. és 13. napon, de azóta is negatívakat tesztelek, a ma reggeli is az volt(3-4 naponta csinálok egyet). Valószínűleg rástresszelünk mindketten...
2020. júl. 27. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!