Csapott be valakit az x-epil?
Figyelt kérdés
bnöm 3 tesztet csinált első clearblue aztán egy x epil és megint clearblue. ebböl az x epil nega lett. utána 2 hét késéssel de picit vérzett.most majd elviszem dokihoz.. de akkor minek higgyünk a 2 darab erősen pozitív tesztnek vagy az 1 negának? mensi után már nem csinált tesztet..!!!2010. aug. 3. 14:17
1/5 anonim válasza:
igen csapott be az xepil..meg a facelle is..plusz a medi lab is..de a clearblue soha..viszont nekem ezek amiket soroltam téves pozit mutattak..nem téves negát..
2/5 A kérdező kommentje:
timcsimnek.. igaz csak 1 tesztet láttam a 3 ból.. de az nagyon erős pozi volt nem halvány az ott volt szóse rola..
2010. aug. 3. 14:22
3/5 anonim válasza:
Voltatok dokinál?? Minél előbb kellene..nehogy méhen kívüli babó legyen! Drukkolok, hogy rendben legyen minden.
5/5 A kérdező kommentje:
szia, msot esett le h ezt a kérdést én tettem fel bocsi h nem válaszoltam, öm igen volt baba de el is vetélt... de nem bánja mert nem akarta megtartani. én pedig boldog 25 hetes kismama vagyok:)
2010. nov. 17. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!