Formabontó kérdés, miért paráztatják az embereket?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat olvasgattam ebben a témakörben és észrevettem valamit ami nagyon nagyon zavar. Ha valaki babát szeretne és felteszi a kérdést, hogy pl peteérés után 1 héttel még összejöhet e a baba, akkor olyan válaszokat kap, hogy "nem valószínű", "gyanús", "egy próbát megér, de ne éld bele magad", VISZONT ha ugyanezt a kérdést felteszik úgy, hogy peteérés után 1 héttel védekezés nélkül voltak együtt, UGYE NEM VAGYOK TERHES???? Akkor egyből a válasz: "de simán lehetsz", "imádkozzál, hogy ne legyél terhes" "akár még úgy is lehetsz, hogy beléd se élvezett", "50%-50%". Miért???? Nem tudom megérteni.
És ő itt most (elvileg) egy értelmiségi. Akkor mit is várunk átlagosan?
2020. júl. 21. 19:54
12/14 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy mi bajod van. Nem szoktam paraszt lenni a betegekkel akkor sem, mikor a 10. interre jönnek. De engedtessék már meg, hogy felvilágosítsam a védekezés fontosságáról, mert szerintem ez is a dolgom, nem csak az, hogy megcsináljam a műtétet.
2020. júl. 21. 19:59
13/14 anonim válasza:
Mondjuk ha a peteérés időpontja biztos és tudjuk, hogy végbe is ment, akkor hogy lehet valaki utána egy héttel terhes? Nyilván sehogy. Az más kérdés hogy sokan csak tippelik meg applikációkban bíznak.
De ez a kettősség mindig itt van. Ez olyan, amikor valaki feltesz egy tesztet amin van valami, nyilván halvány meg nem biztos meg stb. Erre mindenki azt írja, hogy full negatív. De ha egy 16 éves teszi fel, akkor tuti terhes :D
2020. júl. 21. 21:41
14/14 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én azért egyet értek a dokival. Szerintem igaza van.
Azokat a kérdéseket is megértem,akik nagyon szeretnének gyereket és minden szalmaszálba kapaszkodnak, és reménykednek, hogy akár akkor is sikerülhet.
De azokat nem tudom megérteni, akik gondolkodás és alapvető tudás nélkül élnek nemi életet. És tényleg ki be járnak az abortuszról. Ez is egyfajta igazság, mégha szomorú is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!