Álterhesség esetén mit lehet tenni, hogy végre
megjöjjön a mensi?
Figyelt kérdés
Lehet hogy én az vagyok...már nem is tudom...szeretnénk a babát...lehet van de lehet nem....a teszt negatív!
De nem is ez a lényeg,hanem az hogy mit tudnék ellene tenni,ha csak beképzelem mit tegyek, hogy végre megjöjjön!Most már minden nap arra vágyom hogy megjöjjön és túl legyek rajta!MIT TEGYEK????Mit tett az aki már volt álterhes?
2007. dec. 15. 15:06
1/7 anonim válasza:
Nem írtad mióta késik, mikor teszteltél, miket tapasztaltál, így nehéz lenne bármit is mondani.
A kérdésedre szerintem nagyrészt azt tudjuk válaszolni: próbálj megnyugodni, és foglald el magad mással necsak a babavárás gondolatával.
5 hetes kismama
2007. dec. 15. 15:22
2/7 anonim válasza:
Szerintem menj nőgyógyászhoz. Kérj tőle ultrahangos vizsgálatra beutalót. Ott kiderül, terhes vagy, esetleg csak "álterhes", vagy valami más nőgyógyászati probléma keverte össze a vérzésedet (gondolok itt cisztára, miómára, stb).
2007. dec. 15. 15:29
3/7 anonim válasza:
De ha beutaló nélkül mész,kórházban tudnak csinálni igen érzékeny terhességi tesztet a vérvételnél.Úgy az emelt vizitdíjal meg mindennel együtt megúszod max 2000Ftból.De a nőgyógyász lenne az igazán jó megoldás.
H mit lehet tenni az álterhességgel?Várni...és fejben eldönteni,h ez most nem jött össze.El kell fogadni,és nem sabad görcsösen akarni a babát,mert akkor egy ilyen a vége...
2007. dec. 15. 16:06
4/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, lazíts, csinálj még egy tesztet pár nap múlva és menj orvoshoz. A babák akkor jönnek, ha nem görcsölünk rajtuk... Drukkolok!
2007. dec. 15. 17:54
5/7 anonim válasza:
szia! nekem egy hónap késés után pénteken megjött.de viszont azért késett,mert annyira szerettem volna a babát a párommal,h teljesen beleéltem magam,voltak terhességre utaló jeleim.pozitiv teszt.végül az orvos azt mondta hogy nem lát semmit az ultrahangon.és kiderült hogy álterhes voltam.és ezért nem jött meg.ne gondolj rá h mikor jön már meg mert annál rosszabb.(tapasztalat)és a baba miatt ne görcsölj ennyire.hidd el ő tudja hogy mikor akar jönni.és jönni fog.a legváratlanabb pontban.ezt is tpasztalatbol irom neked.
2007. dec. 16. 15:09
6/7 anonim válasza:
Mindenképpen orvos döntse el, hogy kell-e tenni valamit. De ha az derül ki, hogy nem vagy terhes, akkor van olyan gyógyszer, ami meghozza a mensit. A nevére nem emlékszek, de úgyis az orvosnak kell felírnia. Szeded pár napig (jó nagy adagban...), és rá néhány napra megjön.
2007. dec. 16. 23:31
7/7 anonim válasza:
Szia vizsgáltasd meg magad az a tuti,sajnos majd hogynem egy cipőben járunk 3 tesztem negatív lett és még mindig nem jött meg minden egyes nap várom hogy megjöjjön már..:S,miután elmentél orvoshoz biztosan..elkuld laborba hogy adj le vizeletet másnapra megvan az eredmény,ha negativ biztosan kapsz valami gyogyszert hogy megjöjjön:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!