Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bee well kapszuláról vélemények?

Bee well kapszuláról vélemények?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 3 hete szedem,de még nem tapasztaltam semmit.
2020. júl. 18. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Én egy hete szedem. Mióta próbálkoztok a babával?
2020. júl. 18. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Még nem próbálkoztunk eddig,mert sajnos missed ab-om volt. Azóta volt egy mensim, jövő héten megyek orvoshoz. Remélem mindent rendben talál és akkor neki is állunk. Szedek még mellé Inofolicot is. Te szedsz még valamit, mióta próbálkoztok?
2020. júl. 18. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
2,5 éve próbálkoztunk, aztán sikerült spontán. Sajnos 9hetesen missed ab lett :( Három hónapot pihentünk, most 3 hónapja próbálkozunk... D vitamint szedek mellé, magnéziumot, c vitamint. Remélem hamarabb összejön és nem kell éveket várnunk :(
2020. júl. 19. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
D, C vitamint én is szedek még. Bízom benne, hogy segít mindkettőnknek!
2020. júl. 19. 15:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem. Drukkolok neked is! 2 nap múlva jön meg, ma teszteltem, sajnos negatív :(
2020. júl. 19. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia énis azt szedem kb egy hete annyira várom hogy most ezzel sikerüljön a babóca olyan régóta várunk rá
2021. febr. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!