Kinek mi a véleménye a Mega Penis Plus kapszuláról?
Kámaszútra>linga gyűrű. Valami vastagabb gumi pl, de csak óvatosan és nem sokáig!!!
régen nagyon kicsi volt a péniszem nem mertem mutatkozni sehol ahol legalább egy alsógatya meg egy nadrág nem volt rajtam, se strandon még tesin sem öltöztem át, aztán rátaláltam erre a kapszulára igaz az ára nem kevés de megéri.
Ez pontosan szeptemberben volt amikor először beszedtem, 1 hétig folyamat szedtem és most februárba büszkén mutatkozom a péniszemmel bármely helyen ahol szabad.
a barátnőm is pozitív megjegyzéseket tett a péniszem méretére és erejére büszkén mutatkozom a péniszemmel mind a barátaim mind a családom előtt, nagyon ajánlom, az életed gyökeresen meg fog változni.
mellé a gyártó által szintén ajánlott péniszér tágítót is ajánlom, hidd el sokkal jobb egy eres pénisszel az élet.
a barátnőm egyszer ráharapott és a fél fogsora bánta
egyszer meg a suliba tökön rugott egy gyerek azóta sántít
és több műtéten is átesett hogy ujra tudjon járni
a spriccekről ne is beszéljünk, amikor a barátnőm szájába élveztem 3 foga kitört
meg meg kelett műteni a szájpadlását
de ne aggodj holnap jön ki a kórházból
a kerülete meg valami elképsztő, a barátnőm ölelve sem éri át.
és a hosszáról ne is beszéljünk hát az valami fenomemális, amikor a barátnömmel fürödtünk nem fért el tőle.
a pénisz keménysége verekedésre szintén alkalmas
de van rossz oldala is pl túl kicsi a wc
vagy amikor a suliban felál vagy a boltban vagy csak az utcán
mindenki csak nézi.
egyszer felált és elszakadt a gatyám.
egyszer véletlen öltem vele
de ezek ellenére is nagyon ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!