Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hallott már valaki a Penidrol...

Hallott már valaki a Penidrol Max pénisznövelő kapszuláról? Esetleg próbálta már?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy valaki használta e már ezt a készítményt és ha igen, akkor tapasztalt e valamilyen változást. Hatásos készítmény? Tényleg megnöveszti a dákót? Nem csak marketing fogás és átverés?? Csak ne okoskodjunk itt, hogy az összes átverés, meg nem lehet növelni csak műtéttel stb... Csak olyan válaszoljon, aki próbálta. Előre is köszi!

2015. ápr. 17. 17:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
22%
Nem, mert 19 centis a farkam, nincs szükségem rá.
2015. ápr. 17. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem 21 cm van. De még ennél is többet akartam anno. Szinte mindent kipróbáltam, jól körüljártam a témát! Hidd el jelenleg nem létezik semmi!!! Ami valóban növekedést hozna.Fogadd el amit z élettől kaptál! Vagy dobd ki az ablakon érte a pénzt, erdménye nem lesz.
2015. ápr. 17. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
nekem is 22-es ezért nem kell ilyet vennem.
2015. ápr. 17. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
"Csak ne okoskodjunk itt, hogy az összes átverés,"- Miért akarod meghazudtolni a tényeket?
2015. ápr. 17. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak 20+ farkúak vannak úgyhogy hülyeség ilyen kérdést feltenni. Csak azt nem értem hogy jön ki a közel 14 cm átlagfarok.
2015. ápr. 17. 19:17
 6/12 Mr. S ***** válasza:
lehet, h 12 éveseken végezték a kutatást:D
2015. ápr. 17. 19:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Eddig még senki sem használta,mert nem volt szüksége rá.Mindenki elégedett azzal,amivel a sors megáldotta .
2015. ápr. 17. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Itt még a 12 éveseknek is 18 centi minimum. Amúgy hogy lehet abban hinni, hogy egy kapszulától lokálisan megnő egy testrészed? Kislábujjnövesztő nincsen?
2015. ápr. 17. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:

@19:17

Akkor én biztos kivételt képezek a 11 centimmel. Bár ehhez képest még soha meg nem fordult a fejemben hogy ilyen szarokat kéne szedjek.

2015. ápr. 18. 10:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Ötödik! Mennyire igazad van :D Egyébként láttam már olyat is, hogy az átlag 13-14 cm, olyat is, hogy 16 cm, szóval ki tudja, hogy mennyi az átlag valójában. Az enyém kb. 15, szóval sanszosabb, hogy tényleg a 14 az átlag péló méret...

Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok a cuccra és azt írják, hogy van rá pénz visszafizetési garancia... csak azt nem tudom, hogy ki a **sznál kell aztán panaszkodni, mert se gyártó, se telószám, se semmi...

2015. ápr. 26. 21:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!