Hallott már valaki a Penidrol Max pénisznövelő kapszuláról? Esetleg próbálta már?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy valaki használta e már ezt a készítményt és ha igen, akkor tapasztalt e valamilyen változást. Hatásos készítmény? Tényleg megnöveszti a dákót? Nem csak marketing fogás és átverés?? Csak ne okoskodjunk itt, hogy az összes átverés, meg nem lehet növelni csak műtéttel stb... Csak olyan válaszoljon, aki próbálta. Előre is köszi!2015. ápr. 17. 17:42
11/12 anonim 

válasza:

kislábujjnövesztő? A farkadban csont van vagy mi? kislábujjban csont van... farkadban nincs... nem egyenlő a kettő... mindenki azzal jön, hogy ha lenne ilyen akkor mindenki lószerszámmal mászkálna... ha lenne ilyen ugyanúgy maradna minden, mert senki se hinné el, azt mondaná, hogy kamu, csak a pénzt akarják elvenni az emberektől... néhányan akik kipróbálják, s elmondják hogy használ meg lehurrogják, hogy biztos fizettek nekik, hogy ezt írják... s mi van, ha valaki nektek fizetett, hogy azt írjátok, hogy nem lehetséges a növesztés sehogyan sem, hogy sokan érezzék kevesebbnek magukat, s akár járjanak orvoshoz ezen problémáik miatt... lehet, hogy van, csak senki se hiszi el! Vagy mindenki aki 20+-al mászkál kipróbált egyet s működött... amíg nem próbálod ki, nem fogod tudni a választ, kedves kérdező! Amennyiben nem használ, elmondhatod, hogy kipróbáltad s nem használt! Ha használ, elmondhatod, hogy kipróbáltad és használt! S akkor te leszel az, akit lefizettek, hogy ezt írja!
12/12 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit fogsz csinálni? Elolvastam, csábító, de sajnos nem hiszek benne. Pedig nekem is jól jönne köbö 5 centi.
Várom lesz-e fejlemény!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!