Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a második gyerekkel...

Van aki a második gyerekkel úgy esett teherbe, hogy megszakítással "védekezett"? És szülés előtt sokáig működött a dolog így is?

Figyelt kérdés
Az első baba előtt sokszor "védekezdtünk" megszakítással, sosem estem teherbe. Most egyszer csináltuk így ebben a ciklusban, és gyanús, hogy valami van, mert furán érzem magam eléggé... Tesztet majd csak hétvégén fogok tudni venni. Tudom, kicsi az esélye, és az se baj, ha összejött, mert amúgy is akarunk másodikat, csak picit későbbre terveztük.
2020. júl. 17. 15:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8 hàny èves vagy?
2020. júl. 18. 08:33
 12/23 anonim ***** válasza:
17, októberben leszek 18
2020. júl. 18. 09:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12: szerinted jó ötlet eltitkolni a szüleid elől a terhességed?
2020. júl. 18. 10:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
2020. júl. 18. 10:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Anyuval jó a kapcsolatom, de az apám eléggé agresszív. Vele szinte nem is beszélek, mert állandóan ordibál velünk, ha valami nem tetszik neki. Anyuval még megtudnám ezt beszélni valahogy, de apám kijelentette a múltkor, hogyha "felcsinál" a barátom akkor kidob a házból. Attól félek, ha elmondanám neki, akkor anyut is bántaná miattam. Én is tudom, hogy elkéne, hogy mondjam, de nemsokára 18 leszek és akkor egyedül is elmehetek dokihoz és el is tudok majd költözni a barátomékhoz.
2020. júl. 18. 11:11
 16/23 anonim ***** válasza:
De ez nem megoldás. Ha te elköltözöl, az nem megoldás hosszú távon. A szülőkkel rendezni kell a kapcsolatot. Ez sokkal több feszültséget és agressziót szül.
2020. júl. 18. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Hogyan tudnám rendezni?
2020. júl. 18. 11:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még nem vagy 18, így anyukádnak legalább el kellene mondanod, meg kellene beszélned vele. Mert az sem megoldás, hogy októberig kihúzod orvosi vizsgálat nélkül. Addig van két genetikai uh, védőnői tanácsadás, két vérvétel minimum. Tudom, én is most vagyok 10 hetes.
2020. júl. 18. 11:40
 19/23 anonim ***** válasza:
arrol nem is beszelbe hogy tilos kihagyni a kotelezo vizsgalatokat
2020. júl. 18. 12:38
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Fiatal kismama!

Nem játék, amit csinálsz! Ha nem jelensz meg a kötelező vizsgálatokon, akár még a babámat is elvehetik. Ezt te sem akarhatod!

2020. júl. 18. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!