Van aki a második gyerekkel úgy esett teherbe, hogy megszakítással "védekezett"? És szülés előtt sokáig működött a dolog így is?
Figyelt kérdés
Az első baba előtt sokszor "védekezdtünk" megszakítással, sosem estem teherbe. Most egyszer csináltuk így ebben a ciklusban, és gyanús, hogy valami van, mert furán érzem magam eléggé... Tesztet majd csak hétvégén fogok tudni venni. Tudom, kicsi az esélye, és az se baj, ha összejött, mert amúgy is akarunk másodikat, csak picit későbbre terveztük.2020. júl. 17. 15:39
2/23 A kérdező kommentje:
Korábban akkor is hónapok kellettek a teherbeeséshez, amikor élesben csináltuk, és pontosan tudtam az ovu napját
2020. júl. 17. 16:13
3/23 anonim válasza:
ha nem akartok gyereket, akkor tanácsos valamilyen rendes és működő védekezési módot választani, és nem kockáztatni
4/23 anonim válasza:
100-ból 35 nőnek 1 év alatt, ezért ennyi a pearl indexe.
5/23 anonim válasza:
Nekem 6 év volt az első, a kicsik pedig első éles hónapban fogantak, szoptatás mellett. 😊 Semmi hátráltató tényező nincs, simán lehetsz terhes.
6/23 A kérdező kommentje:
Na, most már nagyon kíváncsi leszek... A hétvégén se jön meg, lövök egy tesztet
2020. júl. 17. 17:52
7/23 anonim válasza:
Megszakítás. Szerinted a pasik meddig tudnak "odafigyelni"? Csak egyetlen pillanattal később vegye ki, mint szokta és babázhattok.
A megszakítás nálunk csak akkor volt szokás, ha nem lett volna baj, ha besikerul.
8/23 anonim válasza:
Én az elsőt várom így. Barátommal megszakítással védekeztünk, de második alkalomkor nem figyelt annyira és most már 8 hetes terhes vagyok. A szüleim még nem tudják...
9/23 A kérdező kommentje:
Nyilván azért csináltuk így, mert nem lenne baj, ha jönne. Egyébként bőven időben kivette, nem is az utolsó pillanatban.
2020. júl. 17. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!