Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből lehet terhesség?

Ebből lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Utoljára május 21-én volt meg a menstruációm. Többször is volt már rá példa, hogy késsen egy hét hetet. Az utolsó menstruációm hozzám képest fájdalommentes és 7 nap helyett gyenge 4 nap volt.

Júniusban nem érkezett meg, viszont július 8-an begyulladt a fogam és egy hétig gyulladáscsökkentőt kellett szednem. (azt hallottam ez is befolyásolhatja) Abban a hétben többször is rosszul voltam. Maximum enyhe hányinger.

Azóta viszont semmi rosszullétem nincs. A melleim nem feszülnek, nem vagyok fáradékony sem. Illatokra szintén nem vagyok érzékeny.

Elképzelhető ettől függetlenül a terhesség, vagy lehetséges 23 évesen, hogy kimaradjon egy teljes hónapot minden ok nélkül?

2020. júl. 16. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Tesztet kellene csinálni. Aztán az eredménnyel orvoshoz menni.
2020. júl. 16. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Bármi befolyásolhatja. Nekem volt egy időszakom, amikor rendszeresen összecsúszott az Áfa bevallással és a munkahelyi (nem mondom, hogy stressz) pörgés miatt gyakran előfordult, hogy csúszott, furcsa volt, kimaradt. Legutóbb, mikor ősszel felfáztam, a következő héten is kimaradt. Az azt követő ovu időszakban megfogant a kisfiam. Úgyhogy, ha valaki kérdezi, hogy utolsó mensi időpontja, csak vonogatom a vállamat.

2020. júl. 17. 02:37
 3/5 anonim ***** válasza:
A menstruációs ciklust szinte bármi befolyásolhatja: stressz,felfázás,gombás fertőzés, új szexuális partner... Van akinek kamasz korában plusz- mínusz egy hetet is csúszik,amíg be nem áll rendszeresre. Érdemes otthon tartani terhességi tesztet ha van esélye hogy az vagy,de fertőzés tesztet is,ha megcsináltad és mutat valamit azután orvoshoz menni. Nekem gyakorlatilag 14-20 éves kor között nem volt kiszámítható de utána állandó partnerem lett és elkezdtem fogamzásgátlót szedni,attól beállt. Baba tervezéskor három hónapig óvszert használtunk, utána már semmit,de rögtön várandós is lettem.
2020. júl. 17. 06:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy egyáltalán ötletelni lehessen, egy baromi fontos információ hiányzik: az utolsó menses óta szexeltél-e védekezés nélkül? Mert ha nem, akkor nyilván teljesen esélytelen a terhesség. Ha normálisan védekeztetek, akkor is szinte esélytelen. Ha viszont védekezés nélkül nyomtátok (a megszakítás NEM védekezés), akkor meg miért nem csináltál már rég egy tesztet?
2020. júl. 17. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem, sosem tennénk meg védekezés nélkül. Csak hallottam róla, hogy gumi mellett is lehetséges, bár nagyon ritkaság.

A biztonság kedvéért a mai napon mégis vettem egy tesztet, az mégis csak többet mond. Negatív lett. A probléma viszont még mindig fent áll, hogy mondhatni egy hónap kimaradt. :/

2020. júl. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!